Peste 17.400 de consumatori din Prahova nu au acces la energie electrică din cauza viscolului

Peste 17.400 de consumatori din Prahova nu au acces la energie electrică din cauza viscolului
Foto: Pixabay.

Condițiile meteorologice severe din ultimele ore au cauzat întreruperea alimentării cu energie electrică pentru peste 17.000 de familii din 20 de localități din județul Prahova, ca rezultat al cedării mai multor linii de tensiune. De asemenea, trei copaci au căzut peste drumuri.

Peste 17.400 de consumatori nu au acces la energie electrică

Datorită condițiilor meteorologice nefavorabile, peste 17.400 de consumatori din zeci de localități din județul Prahova se confruntă vineri dimineața cu întreruperi în alimentarea cu energie electrică.

Conform datelor transmise de Prefectura Prahova, acest lucru se datorează problemelor cauzate la trei linii de medie tensiune, precum și parțial la 12 linii de medie tensiune și 183 puncte de transformare. Ca rezultat, 17.411 consumatori din peste 20 de localități nu au acces la energie electrică.

Pe majoritatea drumurilor din județ se circulă în condiții de iarnă

„Pe majoritatea drumurilor din județ se circulă în condiții de iarnă. Localitățile care au semnalat probleme la drumurile judeţene sunt Provita de Jos, Sotrile şi Cornu. A fost activat comandamentul de iarnă, iar prefectul şi cei doi subprefecţi ai judeţului se află pe teren, în zonele afectate”, a transmis Prefectura Prahova.

De asemenea, s-a intervenit pentru degajarea a trei arbori căzuţi în municipiul Ploieşti, anunţă Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă.

Urmăriți B1TV.ro și pe