Petrecere cu Poliția Locală, transmisă pe internet. Manele, dans și chiuituri: „Hop, hop! Șoșoacă!” (VIDEO)

Petrecere cu Poliția Locală, transmisă pe internet. Manele, dans și chiuituri: „Hop, hop! Șoșoacă! (VIDEO)
Polițiști petrecăreți din Bârlad

La Poliția Locală din Bârlad, județul Vaslui, unii angajați merg la serviciu cu mare chef de petrecere. Este cazul a doi angajați, care s-au filmat în timp ce dansau și chiuiau pe ritmurile Tarafului Rutenilor. Mândri de isprava lor, polițiștii locali s-au postat pe internet, bun prilej pentru a fi subiectul unei anchete disciplinare.

Cătălin G. și Laurențiu R. sunt angajații – petrecăreți de la Poliția Locală. „Hop, hop!”, „Șoșoacă!” au scandat cei doi în fața camerei, în timp ce mașina gonea cu viteză pe șosea.

„Să fie caldă apa, /Să se bălăcească fata!” sunt versurile de manea care i-au mișcat puternic pe cei doi polițiști de la intervenții. Șoferul era preocupat să poziționeze cât mai corect telefonul, pentru a filma mișcările lascive.

Șeful Poliției Locale: „Eu nu înțeleg de ce erau așa euforici”

Vasile Chelaru, șeful Poliției Locale, a anunțat că a fost demarată deja o anchetă disciplinară.

„Am văzut și eu acum două zile acest video și am demarat o cercetare disciplinară a celor doi. Ei spun că nu se aflau într-o misiune, iar momentul filmat de ei ar fi în timpul când ei veneau la serviciu pentru a-și prelua tura. Chiar dacă sunt din Bârlad, se pare că unul dintre ei era la o casă particulară la Bădeana și și-a rugat colegul să vină să-l ia la serviciu pentru a nu întârzia. Eu nu înțeleg de ce erau așa euforici, dar ancheta va stabili toate circumstanțele.

Vom verifica dacă într-adevăr filmarea nu era în timpul orelor de program și cum a ajuns acel material video pe rețelele de socializare. Cei doi angajați până acum au avut o conduită ireproșabilă, chiar sunt doi polițiști locali de nădejde, cu inițiativă. Nu știu ce sancțiuni vor primi, noi avem stabilite prin regulament o serie de măsuri de la avertisment, mustrare scrisă sau reducerea salariului pe o perioadă de timp definită”, a declarat Chelaru, pentru Vremea Nouă.

Ultima oră
22:12 - Valeriu Gheorghiță: „Este o prioritate să creștem numărul persoanelor vaccinate cu prima schemă”
22:00 - Florin Cîțu, despre declația lui Ludovic Orban privind neatingerea țintei de vaccinare: M-a mâhnit
21:54 - Florin Cîțu: În coaliție și eu, și Ludovic Orban susținem interesele PNL. Orice competiție e frumoasă – în economie reduce prețurile și crește oferta, în politică scoate cel mai bun lider la suprafață
21:38 - Premierul Florin Cîțu, despre introducerea restricțiilor pentru persoanele nevaccinate: „Trebuie să ne consultăm cu specialiștii. Nu vom închide piețele, nu vreau să închidem mall-urile”
21:28 - Florin Cîțu: Acest val 4 nu ar trebui să se întâmple, trebuie doar să ne vaccinăm, dar în același timp să fim pregătiți. Avem un vaccin care poate opri această pandemie
21:14 - UNICEF, semnal de alarmă cu privire la închiderea școlilor în pandemie: Efectele negative pe termen scurt sau lung nu justifică această abordare
20:58 - Explozie la un complex chimic din Germania: O persoană a murit și peste 30 au fost rănite. Localnicii, sfătuiți să evite mâncarea din grădină și să se ferească de eventuale particule de funingine
20:53 - Dan Barna: Relaţia de lucru în coaliţie este funcţională. Lucrurile nu sunt roz, dar nici negre
20:10 - CSM anunţă declanşarea concursurilor de admitere în INM şi magistratură
20:09 - Eugen Furdui, primarul din Roșia Montană: Localnicii doreau să lucreze în continuare la exploatare minieră. Dacă România nu vrea să pună în valoare rezerva sa de aur și argint, respectăm decizia (VIDEO)