Planul celor două femei din Bihor care au pus la cale uciderea soţului uneia dintre ele pentru a-şi putea continua relaţia amoroasă

Planul celor două femei din Bihor care au pus la cale uciderea soţului uneia dintre ele pentru a-şi putea continua relaţia amoroasă
Foto: Poliția Română / Facebook

Cele două amante din judeţul Bihor, acuzate că au pus la cale uciderea soţului uneia dintre ele şi că au angajat un interlop ca să săvârșească fapta,  se pare că au căutat înainte otrăvuri mortale şi au citit tratate de drept despre omoruri celebre, ca să poată înșela autoritățile.

Datele au apărut în rechizitoriul cu care Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor le-a trimis în judecată atât pe cele două femei din localitatea Şimian, cât şi pe bărbatul angajat pentru crimă.

Planul celor două femei din Bihor care au pus la cale uciderea soţului uneia dintre ele

Pe data de 21 decembrie 2021, victima a fost dată dispărută la Poliţie de  către soţia sa.  Femeia susţinea că a plecat de acasă în noaptea de 18/19 decembrie, iar de atunci n-a mai dat niciun semn.  După patru luni, anchetatorii au descoperit că bărbatul a fost ucis la comanda propriei soţii şi a propriei verişoare, cu ajutorul unui bărbat pe care l-au plătit cu suma de 40.000 lei.

Procurorul a trimis acum dosarul în faţa instanţei de judecată şi a stabilit că mobilul crimei a fost unul halucinant. Se Pare că femeile se temeau să-şi asume relaţia de iubire pentru a nu fi judecate de persoanele din jur, un sat cu oameni conservatori.

Inițial, soția victimei s-a gândit să-l otrăvească și a căutat pe internet informaţii despre cucută, dimetilmercur, poloniu și a verificat proprietăţile, cantitatea de care ar avea nevoie și cum pot fi administrate, conform Adevărul.ro.

Ce s-a întâmplat cu victima

„S-a reţinut că inculpatele R.A. şi V.T.K. au hotărât să ucidă victima V.I. (soţul inculpatei V.T.K şi verişorul primar al inculpatei R.A.) şi pe cale de consecinţă, au apelat la serviciile unei terţe persoane capabile să comită o astfel de faptă, sens în care inculpata R.A. l-a determinat pe inculpatul N.I. să comită fapta de omor în schimbul sumei de 40.000 de lei. În baza înţelegerii dintre cei trei inculpaţi, în seara zilei de 18 decembrie 2021, în jurul orei 22.00, inculpata R.A. a ademenit victima V.I. pe un drum lăturalnic situat în apropierea localităţii Barantău…Ulterior, inculpaţii R.A. şi N.I. au transportat cadavrul victimei cu autoturismul inculpatei R.A., pe un câmp situat în extravilanul oraşului Valea lui Mihai, în apropierea unei fostei cariere de nisip, situată în zona nord-vestică a oraşului, unde l-au îngropat”, se arată în comunicat.

Urmăriți B1TV.ro și pe