Presupusele amante ale Prințului Philip. Ducele de Edinburgh ar fi avut mai multe aventuri amoroase

Presupusele amante ale Prințului Philip. Ducele de Edinburgh ar fi avut mai multe aventuri amoroase
Foto: Hepta/Bestimage / Royalportraits Europe/Bernard Rubsamen / Bestimage.

Zvonurile despre relațiile amoroase ale Prințului Philip nu au dispărut niciodată din presă.  Mai mulți jurnaliști și scriitori au reușit să analizeze viața personală a monarhului.

Un descendent impunător și cu siguranță fermecător al caselor regale grecești și daneze se bucura de atenția femeilor. Jurnaliștii și scriitorii interpretează diferit aventurile acestuia: unii observă flirturi nevinovate, iar alții insistă că soțul Suveranei ar fi avut copii nelegitimi.

Ducele de Edinburgh ar fi avut cel puțin 12 aventuri amoroase

Unul dintre biografii regali susține că Ducele de Edinburgh ar fi avut cel puțin 12 aventuri amoroase. Este greu de demonstrat acest lucru, dar au existat într-adevăr mai multe femei cu care Prințul Philip a rămas în relații prietenoase de-a lungul anilor. Toate erau mai tinere decât el.

O aventură cu Ducele de Edinburgh a fost adesea atribuită actriței Pat Kirkwood. Cu „ochi de căprioară” și picioare lungi și subțiri cunoscute drept „a opta minune a lumii”, vedeta avea o înfățișare fabuloasă și, potrivit multor observatori, seamănă Elisabeta.

Circulau  zvonuri, potrivit cărora vedeta ar fi  început o aventură cu Prințul Philip atunci când viitoarea regină era însărcinată cu Prințul Charles, deși nu a existat nicio confirmare în acest sens.

Într-o zi, Pat a declarat: „Aș fi avut o viață mai fericită și mai ușoară dacă prințul Philip, în loc să vină neinvitat în dressingul meu, ar fi plecat acasă la soția lui însărcinată în acea noapte”.

În 1988, după ce a fost publicată o altă poveste despre Pat Kirkwood, Philip i-a scris de la Balmoral: „Îmi pare foarte rău că te-ai săturat de aceste „zvonuri” ridicole. Oricât de mult aș dori să pun capăt acestei povești și multor alte povești similare… am constatat că, în afară de depunerea unui dosar de calomnie, nu se poate face absolut nimic”.

Actrița și cântăreața Helen Corday este numită „adevărata iubire a soțului reginei”. Este de origine greacă, dar s-a născut în Franța. Helene îl cunoștea pe Prințul Philip încă din copilărie, când Alteța Sa vizita vila familiei Corday din Le Touquet.

Soțul Suveranei ar fi mai mulți copii nelegitimi

Apropo, paternitatea copiilor lui Helen (Max și Louise) a fost adesea atribuită lui Philip, ceea ce a fost facilitat de trei fapte: femeia s-a despărțit de soțul ei și a refuzat categoric să-și numească tatăl copiilor ei, Philip a devenit nașul lor.

Copiii fiind trimiși să studieze în Scoția, în Gordonstoun, într-o școală închisă, care a absolvit și soțul Majestății Sale și apoi moștenitorul tronului britanic, relatează Marie Claire.

Urmăriți B1TV.ro și pe