Poliția a aplicat o serie de amenzi, la o petrecere de logodnă în Satul de Vacanță de la Constanța. Nimeni nu respecta măsurile sanitare

Poliția a aplicat o serie de amenzi, la o petrecere de logodnă în Satul de Vacanță de la Constanța. Nimeni nu respecta măsurile sanitare
FOTO: Pixabay.com

Petrecăreții din Satul de Vacanță au trecut de la dans la amenzi în cursul serii de sâmbătă. În locaul din Satul de Vacanță, unde doi tineri logodiți au decis să își serbeze dragostea a ajuns și Poliția, neinvitată. Organele legii au aplecat o serie de amenzi, proprietarului, dar și persoanelor prezente în locație, pentru nerespectarea normelor sanitare, impuse în contextul pandemiei de COVID-19.

„Poliţişti din cadrul Secţiei 1 Constanţa şi jandarmi ai GMJ Tomis Constanţa, aflându-se în exercitarea atribuţiilor de serviciu, s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, la un local din Satul de Vacanţă, ar avea loc un eveniment privat cu participarea mai multor persoane, care nu ar fi respectat prevederile legale referitoare la unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19″, a transmis IPJ Constanţa, potrivit Hotnews.ro.

La logodna din Constanța, participau, potrivit sursei citate 30 de persoane, încălcându-se astfel prevederile HG 856/2020 privind prelungirea stării de alertă.

„Administratorul societăţii comerciale în cauză, dar şi organizatorul evenimentului au fost sancţionaţi contravenţional cu amendă în valoare de 3.000 lei fiecare”, precizează IPJ Constanța, potrivit sursei citate.

Ultima oră
19:55 - Ursula von der Leyen a refuzat să dea mâna cu Cristian Ghinea: „Îmi pare rău!” (VIDEO)
19:54 - CNCAV: Aproape 18.000 de persoane vaccinate în ultimele 24 de ore
19:24 - Scandalul momentului în online-ul românesc. Autorul postării controversate spune că a glumit: „Femeile disponibile pentru sex să poarte un cerculeț la rever. Două cerculețe pentru sex în grup”
19:08 - Explozie a cazurilor de COVID în București. Vlad Voiculescu, după ce avertizase că lipsesc 4.000 de teste pozitive din ultimele zile: „Minunea de după congresul PNL! – 653 cazuri duminică, 2.559 luni”
19:03 - Ursula von der Leyen, despre explozia prețului la gaze: „Ceea ce vedem este un fenomen global, nu doar unul existent în Europa”
18:51 - Iohannis, nemulțumit de cifrele campaniei de vaccinare. Mesaj tăios în prezența Ursulei von der Leyen: „Dacă ne-am fi vaccinat, nu am mai fi avut restricții”
18:44 - Ursula von der Leyen anunță că România a primit undă verde din partea Comisiei privind PNRR: „Nu e finalul călătoriei. Trebuie să implementăm aceste proiecte”
18:28 - Florin Cîțu, despre PNRR: Sunt incluse 107 investiții și 64 de reforme. Până la sfârșitul anului vom primi prefinanțarea de 3,8 miliarde de euro (VIDEO)
18:25 - Klaus Iohannis, în cadrul vizitei Ursulei von der Leyen, după aprobarea PNRR: „Avem o responsabilitate uriașă, pentru a ne asigura că fondurile europene vor schimba fața României”
18:19 - Proiect de lege: Certificatul COVID, obligatoriu pentru personalul medical. În caz contrar se va suspenda contractul de muncă pentru 30 de zile