Pompierii au intervenit de urgență la Timișoara, după ce un camion încărcat cu hârtie igienică și șervețele pentru bucătărie a luat foc (VIDEO)

Pompierii au intervenit de urgență la Timișoara, după ce un camion încărcat cu hârtie igienică și șervețele pentru bucătărie a luat foc (VIDEO)
Camionul încărcat cu hârtie igienică / Foto: captură B1 TV / Tion.ro

O mașină de mare tonaj, care transporta hârtie igienică și șervețele pentru bucătărie, a luat foc. Incendiul s-a produs după ce autotrenul a agățat un cablu de alimentare pentru troleibuze.

Incendiul s-a produs la intersecția străzii Gării cu Gheorghe Pop de Băsești. Pompierii au fost chemați să intervină, după ce autotrenul a luat foc.

Martorii oculari au povestit că șoferul autotrenului ar fi atins cablurile de alimentare pentru troleibuze și de acolo ar fi pornit dezastrul.

Camionul, încărcat cu hârtie igienică și șervețele pentru bucătărie

Conducătorul auto și-a dat seama de pericolul de incendiu și a reușit să decupleze capul tractor de la remorca plină cu hârtie igienică și șervețele pentru bucătărie.

Remorca a ars minute bune, dar pompierii au reuști să stingă focul înainte ca el să se propage, precizează Tion.ro.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

După ce flăcările au fost stinse, mai mulți localnici au dat năvală la remorca avariată și au început să adune baxuri cu hârtie igienică și șervețele pentru bucătărie, potrivit presei locale.

Asta deși in zona se aflau si polițiștii, și pompierii. Cea mai mare parte din marfă a fost, totuși, adunată de proprietarii transportului.

Ultima oră
22:45 - SPD, avans fragil față de CDU la alegerile federale din Germania. Fără Angela Merkel, conservatorii germani par să se îndrepte spre cel mai slab rezultat din ultimii 72 de ani
22:38 - Ianis Hagi câștigă sume impresionante din contractele de publicitate. Cât încasează anual fotbalistul lui Glasgow Rangers
22:16 - Val de frig în România. Directoarea ANM, detalii importante despre cum va fi vremea în zilele următoare
21:53 - Noua conducere a PNL a fost aleasă oficial. Florin Cîțu: Au fost două zile lungi, dar importante pentru viitorul partidului (VIDEO)
21:34 - Noi probleme la alegerile din USR PLUS: „Cică deja am votat… lucru neadevărat. De ce apare că am votat cu Barna când aseară nu s-a încărcat pagina?”
21:21 - Dacian Cioloș: Nu am discutat nimic cu Florin Cîțu sau cu cineva din conducerea PNL după congresul lor. USR PLUS nu se întoarce la guvernare decât în condițiile deja expuse – alt premier și calendar clar de reforme
21:09 - Andreea Marin a fost infectată cu coronavirus: „Probabil am avut una dintre cele mai ușoare forme de Covid pentru că am fost păzită de vaccin”
20:25 - Comuniștii au câștigat alegerile locale din Graz. Surpriză în orașul austriac care avea același primar de aproape două decenii
19:54 - Alegeri federale Germania, rezultate exit-poll: Social-democrații sunt pe prima poziție, cu un avans fragil față de CDU
19:49 - Cristian Diaconescu: Angela Merkel iese cu capul sus. A fost o susținătoare a atenției pentru Europa de Est, iar pe noi, românii, în anumite momente ne-a ajutat efectiv (VIDEO)