Pompierii au reușit să evacueze 50 de persoane dintr-un bloc din Pitești în care a fost sesizat miros de gaz

Pompierii au reușit să evacueze 50 de persoane dintr-un bloc din Pitești în care a fost sesizat miros de gaz
Foto simbol: Pixabay

Pe parcursul serii zilei de joi, pompierii au fost sesizați de locatarii unui bloc din Pitești, deoarece au simțit miros de gaz. 50 de adulţi şi copii au fost rapid evacuaţi, iar în interiorul unui apartament a fost găsită o persoană semiconştientă.

”Sesizare miros de gaze într-un bloc din cartierul Războieni din municipiul Piteşti (bl. G1). Au fost evacuaţi aproximativ 30 adulţi şi aproximativ 20 minori”, a precizat, joi seară, ISU Argeş.

Evacuarea locatarilor

Pompierii au reușit să pătrundă într-un apartament unde au găsit un bărbat semiconştient. Pompierii au verificat toate spaţiile imobilului pentru a căuta alte posibile victime.

Pompierii intervin cu o autospecială pentru stingerea incendiilor, o ambulanţă SMURD de prim ajutor calificat şi o autospecială de cercetare chimică biologică, radiologică şi nucleară. Salvatorii au pătruns pe fereastră şi în interiorul locuinţei erau fum şi miros de gaze, posibil de la o oală uitată pe aparatul de gătit”, a adăugat ISU Argeş, potrivit ziare.com.

Conform aceleiași surse, bărbatul a fost dus la spital de către echipajul SMURD, în timp ce un alt echipaj al SAJ a preluat o fată care a suferit un atac de panică, transportând-o la Spitalul de Pediatrie.

Urmăriți B1TV.ro și pe