Prahova: Tineri salvați după ce s-au intoxicat cu monoxid de carbon la Ploieşti

Prahova: Tineri salvați după ce s-au intoxicat cu monoxid de carbon la Ploieşti
foto simbol: Pixabay.com

Doi tineri din Ploiești, Prahova, care au fost intoxicaţi cu monoxid de carbon, au fost salvaţi după circa 40 de minute de resuscitare, fiind ulterior transportaţi la spital.

Potrivit datelor comunicate de Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SAJ) Prahova, citate de observatorulph.ro, un bărbat de 32 de ani şi o femeie de 25 de ani au fost găsiţi de către aparţinători în stare de inconştienţă în casa lor de pe Strada Teilor din Ploieşti.

Astfel că, echipajele care au intervenit la faţa locului au aplicat manevre de resuscitare celor două persoane aflate în stop cardio-respirator, iar după circa 40 de minute cei doi au prezentat semne vitale.

Ulterior, aceștia au fost transportaţi la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Ploieşti.

Două incendii în Prahova, la Târgșoru Nou și Starchiojd

Alte două incendii au avut loc în noaptea de duminică spre luni în județul Prahova, respectiv în Starchiojd și Târgșoru Nou.

În jurul orei 02.15 trei echipaje de ale ISU Prahova au intervenit la Starchiojd pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locuință și care ulterior s-a propagat la mai multe anexe gospodărești.

Flăcările au afectat o suprafață totală de 170 de metri pătrați, însă, din fericire, nu s-au înregistrat victime.

Pe de altă parte, un incendiu a izbucnit la Târgșoru Nou. Un apel la 112 anunța că un solar a fost cuprins de flăcări pe o suprafață de 200 de metri pătrați, conform sursei citate.

Ultima oră
22:17 - Inna s-a izolat într-o casa. Unde a dispărut vedeta
22:14 - Eugen Tomac: Lipsa de claritate, motivul pentru care oamenii nu s-au vaccinat într-un număr atât de mare și pentru care oamenii confundă grija față de sănătate cu protestul față de autorități (VIDEO)
21:47 - OMS transmite că vaccinarea obligatorie ar trebui să fie „o ultimă soluție numai atunci când celelalte opțiuni fezabile s-au epuizat”
21:38 - Joe Biden, avertisment ferm pentru Vladimir Putin: SUA și aliații săi vor răspunde cu măsuri economice și de altă natură dacă Rusia atacă Ucraina. Liderul american a pledat pentru „o revenire la diplomație”
21:28 - Cum ne pot ajută legumele să prevenim înghețarea parbrizului
21:04 - Raed Arafat a anunțat relaxările pentru sărbători: Masca, obligatorie în aer liber doar în zone aglomerate. Programul magazinelor, prelungit. Restaurantele, deschise în nopțile de Crăciun și Revelion inclusiv pentru persoane testate (VIDEO, DOCUMENT)
21:03 - Octavian Jurma, despre Omicron: Incidența în spitalele din Africa de Sud și-a schimbat profilul. Faptul că o să avem mai mulți tineri și copii în spitale o să creeze mai multă panică într-o țară ca România decât faptul că ne mor bătrânii (VIDEO)
21:02 - O variantă mult mai greu de urmărit a tulpinii Omicron a fost identificată de către cercetători
20:36 - Liviu Dragnea, prima reacție despre presupusa despărțire de Irina Tănase: „Întotdeauna iau decizii spre mai bine”
20:34 - Garda de Mediu a aplicat amenzi în valoare de până la 30.000 de lei în vederea combaterii arderii de deșeuri