Probleme de transport pentru bucureșteni, joi dimineața. Circulația tramvaiului 41, blocată din cauza unui accident de circulație  

Probleme de transport pentru bucureșteni, joi dimineața. Circulația tramvaiului 41, blocată din cauza unui accident de circulație   
Probleme de transport pentru bucureșteni, joi dimineața. Circulația tramvaiului 41, blocată din cauza unui accident de circulație / Foto: Facebook / STB

Bucureștenii întâmpină probleme la transportul în comun, joi dimineață, pe linia tramvaiului 41. Totodată, traficul în zona Lujerului – Pod ciurel – Crângași se desfășoară cu dificultate, din cauza unui accident.

În dimineața zilei de joi, 25 noiembrie, în urma unui accident, un autoturism a blocat linia de tramvai 41, pe sensul de mers către Casa Presei Libere, în zona Pod Ciurel. STB a anunțat evenimentul, precizând că a fost introdusă o linie de transport alternativ, pentru călătorii ce urmau să se deplaseze pe Linia 41.

Linia tramvaiului 41, blocată joi dimineața din cauza unui accident

„Linia 41 – blocată pe Șos. Virtuții, la Pod Ciurel, pe sensul spre Piața Presei. Cauza: eveniment de circulație. Pentru preluarea fluxului de călători, s-a format o linie navetă de autobuze”, a precizat Societatea de Transport București, pe Twitter.

Din primele informații, un autoturism a trecut de gardul ce separă șinele de carosabil și a avariat un tramvai. Pentru moment, nu se cunosc detalii cu privire la starea persoanei ce se afla la volanul mașinii și nici a vatmanului.

Foto: captură video Facebook / Info Trafic București – Ilfov

Traficul pe ruta Lujerului – Pod Ciurel – Crângași se desfășoară cu dificultate

La primele ore ale dimineții, bucureștenii au semnalat pe grupul de Facebook Info Trafic București – Ilfov accidentul ce a avut loc pe linia tramvaiului 41. Circulația pe carosabil, între Lujerului și Crângași se desfășoară cu dificultate, valorile de trafic fiind ridicate.

Cetățenii au precizat că traficul s-a desfășurat în coloană până la Lujerului (Militari) și Mall Plaza România (B.dul Timișoara).

Știre în curs de actualizare!