Răzbunare în cimitir. Un preot din Dolj ar fi incendiat mai multe morminte, după ce familiile nu au plătit taxa pe locul de veci (VIDEO)

Răzbunare în cimitir. Un preot din Dolj ar fi incendiat mai multe morminte, după ce familiile nu au plătit taxa pe locul de veci (VIDEO)
Foto: Pixabay.com

Localnicii aduc acuzații grave la adresa unui preot din localitatea doljeană Podari. Rudele unei tinere decedate, înmormântată în urmă cu 3 luni, susțin că preotul ar fi incendiat trei morminte.

Motivul ar fi faptul că familia nu a mai plătit taxa pentru locul de veci, în valoare de 500 de lei. Preotul neagă toate acuzațiile care i se aduc și spune că nici nu îi cunoaște pe cei care au depus plângere împotriva lui.

Rudele fetei decedate spun că părintele ar fi avut un conflict cu alți localnici. Totuși, preotul neagă orice fel de acuzații, susținând că nici măcar nu cunoaște familiile care aveau rude îngropate în acele locuri de veci.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

O femeie aflată în cimitir ar fi surprins o astfel de scenă. Aceasta susține că preotul ar fi cerut o brichetă si ca ar fi incendiat trei morminte.

Familia penticostală spune că ar fi vorba despre o răzbunare din partea preotului. Oamenii nu au achitat taxa pentru locul de veci și de aici ar fi pornit totul.

Autoritățile au deschis dosar penal pentru profanare de cadavre sau morminte.

Ultima oră
18:53 - Garda de Mediu anunță controale la periferia Capitalei şi în judeţul Ilfov, pentru combaterea arderilor de deşeuri
18:37 - Lista statelor de risc epidemiologic ridicat, actualizată: Croația și Austria au intrat în zona roșie. România, în zona galbenă / A fost crescută limita de vârstă pentru excepțiile aferente copiilor (DOCUMENT)
18:22 - Peste 18.400 de persoane vaccinate în ultimele 24 de ore. La aproape 15.646 a fost vorba de prima doză / Peste 10 milioane de doze administrate de la debutul campaniei
18:20 - O nouă serie de e-mailuri care pretind a fi trimise clienților de către Banca Transilvania. Avertismentul specialiștilor
18:02 - Klaus Iohannis s-a pozat alături de manelistul Sorinel Puștiu la New York. Președintele României, surprins într-o companie neașteptată (FOTO)
17:58 - Noi detalii despre ruptura dintre Simona Halep și Darren Cahill. Toni Iuruc nu l-a vrut în preajmă, iar antrenorul nu a venit la nuntă
17:51 - Varietatea, cuvantul de ordine cand achizitionezi un dulap metalic: intre 1 si 30 de usi, intre 1 si 12 polite
17:41 - Motivul emoţionant pentru care Adriana Trandafir a numit-o aşa pe Maria Speranța. Povestea tristă a celor două concurente de la „Asia Express” 2021 (Antena 1)
17:40 - Cursa pentru postul de cancelar al Germaniei, tot mai strânsă. CDU s-a apropiat de SPD, cu trei zile rămase până la alegeri
17:34 - Profesorii fără „certificat verde” din Israel nu vor mai putea intra în școli și preda începând cu 3 octombrie