Reșița: Două femei au sărit pe fereastră de teama unui bărbat care le amenința cu toporul

Reșița: Două femei au sărit pe fereastră de teama unui bărbat care le amenința cu toporul

Scandal încheiat tragic în Reșița. Două femei, mamă și fiică au sărit pe fereastră, vineri, după ceau fost amenințate de către un bărbat, soțul uneia, respectiv socrul celeilalte, cu toporul.

Evenimentul s-a produs vineri în cartierul Țerova din municipiul Reșița. O femeie i-a sesizat peReșița că socrul ei, beat, o amenință pe ea și pe soacra sa cu toporul.

„În jurul orei 16.40, grupa deintervențiedin cadul IJJ Caraș Severin a fost direcționată în cartierul Terova din municipiul Reșița, deoarece o femeie a sesizat dispeceratul că socrul sau, aflat sub influență băuturilor alcoolice, o amenință pe ea și pe soacră să cu acte deviolență”, atransmis Inspectoratul Județean de Jandarmi, potrivitbzi.ro.

Jandarmii au constatat faptul că bărbatul se afla în curtea imobilului în care locuia. El era violent verbal și avea un comportament violent, fapt pentru care a fost încătușat.

Potrivit declarațiilor victimelor, bărbatul, aflat sub influența băuturilor alcoolice a devenit violent și le-a amenințat cu toporul. Ele au fost nevoite să se închidă în casă. Din această cauză,bărbatul a început să lovească cu picioarele și a încercatsă spargă ușa.

Temându-sepentru viața lor, femeile au sărit pe geam. Ambele au supraviețiut căderii de la mică distanță, însă nu se știe dacă au fost rănite. Pe numele bărbatului a fost emis un ordin de protecţie.