UPDATE// Reșița: Incendiu în clădirea în care funcționează Primăria și Consiliul Județean. Focul a fost stins după aproape 2 ore (VIDEO)

Sursa Foto: Captura Facebook/ Catalin Radu

Un incendiu a cuprins marți seară, clădirea în care își au sediulPrimăria și Consiliul Județean Caraș-Severin. Până la momentul redactării acestei știri nu a fost confirmată nici o victimă, însă pompierii care se luptă cu flăcările spun că misiunea le este îngrunată de faptul căincendiul a cuprinsetajele superioare ale clădirii.

UPDATE// 18 august, 22:45: Incendiul a fost stins după aproape două ore.

„Cu eforturi susţinute, pompierii au reuşit stingerea incendiului. Preventiv, la fața locului va rămâne un echipaj de stingere pentru supravegherea zonei”, a mai transmis ISU Caraş-Severin.

Pompierii de la Detaşamentul din Reşiţa au intervenit au acționat cu cinci maşini de stingere şi o autoscară, iar în sprijinul lor au fost solicitaţi colegii lor din Timiş care s-au deplasat cu două autospeciale de intervenţie la înălţimi – o autoplatformă de 72 metri şi o autoscară de 42 metri şi două autospeciale de stingere cu apă şi spumă de 9.000 de litri, respectiv 7.000 de litri, cu echipajele aferente

Incendiul a fost anunțat de localnici printr-un apelul la 112,în jurul orei 20.00, când un fumgros a înveput să se ridice din acoperișul sediului Primăriei.

Potrivit pressalert.ro, focul a pornit din podul clădirii, iar la fața locului sunt 4echipaje de pompieri care intervincu trei autospeciale de stingere cu apă și spumă și o autospecială de stingere cu scară.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră