Salvamar, jefuit în timp ce acorda primul ajutor unui turist scos din apă în ultima clipă, la Costinești

Salvamar, jefuit în timp ce acorda primul ajutor unui turist scos din apă în ultima clipă, la Costinești
Epava din stațiunea Costinești, România / Foto: Hepta.ro

Un salvamar a fost jefuit în timp ce acorda primul ajutor unui turist scos din apă în ultima clipă. Cel care l-a prins pe hoț este un jandarm, care se afla în concediu, pe litoral.

În jurul ore 17.00, salvamarul tocmai scosese din apa mării un tânăr de 18 ani și îi acorda primul ajutor pe plajă. Hoțul a profitat că atenția bărbatuluii era îndreptată doar spre operațiunea de salvare și i-a furat telefonul mobil.

Hoțul, prins de un jandarm afla la plajă

Credea că nu avea să îl observe nimeni. Doar că turiștii aflați în zonă au început să strige după ajutor. Hoțul a luat-o la fugă, dar a avut un mare ghinion.

După el a început să alerge un jandarm din Timișoara, aflat în concediu de odihnă pe litoral. Aceasta a fost cel care l-a imobilizat pe infractor.

Odată prins, hoțul a recunoscut totul.

Cazul său a fost preluat de poliție pentru continuarea cercetărilor.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Ultima oră
20:10 - CSM anunţă declanşarea concursurilor de admitere în INM şi magistratură
20:09 - Eugen Furdui, primarul din Roșia Montană: Localnicii doreau să lucreze în continuare la exploatare minieră. Dacă România nu vrea să pună în valoare rezerva sa de aur și argint, respectăm decizia (VIDEO)
19:47 - Șofer filmat în timp ce merge pe contrasens pe Autostrada Transilvania. Poliția îl caută
19:40 - Kelemen Hunor, despre desființarea SIIJ: Coaliția continuă discuțiile. Astăzi nu am depășit blocajul
19:39 - Un avion s-a prăbușit în apropierea unui teren de golf în SUA. Nu există supraviețuitori
19:15 - Kelemen Hunor: Eu aș fi de acord cu măsuri mult mai dure pentru stimularea vaccinării. Trebuie să reducem cât de mult posibil efectul valului 4
19:13 - Stelian Ion: Lansăm în dezbatere publică modificările aduse Codului penal și Strategia Naţională Anticorupţie pentru perioada 2021-2025
18:52 - Premierul Florin Cîţu a discutat cu secretarul pentru Comerţ al SUA: „Am exprimat angajamentul României faţă de agenda noastră comună de prosperitate şi democraţie”
18:51 - Pavel Popescu desființează speculațiile despre cazul fostei dansatoare din buric: „Este un scenariu mizerabil creat în spațiul public. A apărut pe site-ul deținut de contracandidatul meu. Nero, când a părăsit Roma, a dat foc Romei” (VIDEO)
18:25 - Ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă, propune recompense pentru vaccinați și interzicerea persoanelor nevaccinate în spaţii publice neesenţiale, în weekend