Șapte mașini, incendiate pe o stradă din București. Un copil este principalul suspect în acest caz

Șapte mașini, incendiate pe o stradă din București. Un copil este principalul suspect în acest caz
Foto: Poliția Română / Facebook

Șapte autoturisme care erau parcate pe mai multe străzi din București au fost afectate, după ce o persoană le-ar fi dat foc. În cursul serii de miercuri, două incendii provocate au distrus mai multe autoturisme, iar un minor este principalul suspect și a fost audiat, iar ulterior reținut în acest caz.

În jurul orei -8:30, autoritățile au fost sesizate prin apel la 112, cu privire la un incendiu ce se manifesta la un autoturism. Fostul s-a estins și la mașinile parcate în apropiere, fiind distruse, informează DGPMB.

Șapte mașini, incendiate de un copil

Pe o stradă adiacentă a fost identificat un caz similar, după ce un alt autovehicul a fost incendiat, iar flăcările s-au extins și la mașinile parcate lângă el.

„La faţa locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secţiei 21, precum şi echipaje de pompieri, care au lichidat incendiile, 7 autovehicule fiind afectate de foc.

Au fost declanșate verificări în vederea stabilirii cauzelor şi condiţiilor în care s-a produs evenimentul, iar în urma cercetărilor a rezultat presupunerea rezonabilă că incendiile au fost provocate. A fost identificat şi depistat un minor, care a fost condus la audieri, ulterior fiind reţinut”, informează Direcția Generală de Poliție a Municipiului bucurești, potrivit Agerpres.

Un copil, principalul suspect al polițiștilor

În acest caz, autoritățile desfășoară cercetări pentru stabilirea circumstanțelor în care s-a produs evenimentul.

Cercetările sunt realizate de către polițiștii de la Secția 21, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6.

Un copil a fost audiat și reținut, fiind principalul suspect în acest caz.