Sentință în cazul crimei odioase de la Corbu. Închisoare pe viață pentru tânărul care a violat o tânără și l-a ucis pe tatăl acesteia

Sentință în cazul crimei odioase de la Corbu. Închisoare pe viață pentru tânărul care a violat o tânără și l-a ucis pe tatăl acesteia

Condamnare la închisoare pe viață pentru tânărul care, sub influența drogurilor, a comis o crimă și un viol vara trecută, în localitatea Corbu.

Judecătorii Tribunalului din Constanța l-au condamnat pe criminal după ce acesta a pătruns în casa unei familii din vecinătate pentru a viola o tânără și a-i ucide tatăl.

Acuzatul are totuși posibilitatea de a ataca prin apel sentința, în termen de 10 zile de la comunicare.

Sentința judecătorilor

„Soluţia pe scurt: (…) condamnă pe inculpatul MUSTAFA DENIS – … pentru infracţiunea de omor calificat, la pedeapsa de 25 de ani închisoare (…). Condamnă (…), pentru infracţiunea de viol (…), la pedeapsa de 10 ani închisoare (…). Pentru infracţiunea de tâlhărie, la pedeapsa de 10 ani închisoare (…). Condamnă pe inculpatul MUSTAFA DENIS, pentru infracţiunea de lipsire de libertate în mod ilegal, la pedeapsa de 9 ani închisoare.”

„Condamnă pe (…), pentru infracţiunea de lipsire de libertate în mod ilegal, la pedeapsa de 8 ani închisoare. (…) Condamnă (…), pentru infracţiunea de lipsire de libertate în mod ilegal, la pedeapsa de 8 ani închisoare.”

„Contopeşte pedepsele aplicate prin prezenta, în final rezultă pedeapsa cea mai grea de 25 de ani închisoare, la care se adaugă un spor de 15 ani închisoare (o treime din celelalte pedepse), spor ce depăşeşte cu 10 ani maximul general al pedepsei, (…), respectiv cel de 30 de ani închisoare, prin urmare inculpatul MUSTAFA DENIS va executa pedeapsa detenţiunii pe viaţă. (…) Cu drept de apel în termen de 10 zile de la comunicare”, se arată în decizia instanței.

Tânărul este obligat să achite și daune materiale și morale în valoare de peste 2 milioane de euro.

Firul celor întâmplate în noaptea crimei

Tânăra violată avea doar 20 de ani la momentul comiterii crimei. Sora ei, în vârstă de 15 ani este cea care a anunțat poliția, aăelând la 112.

În timpul altercațiilor, tatăl fetelor a fost înjunghiat în abdomen, iar la ceva timp a murit.

Atacatorul a fugit apoi purtând o cagulă pe față. Arma crimei a fost o machetă, aceasta fiind găsită la locuința agresorului.

Tânărul, în vârstă de 29 de ani, a declarat că scopul său inițial a fost de jaf, însă pentru că a găsit doar 250 de lei în casa victimelor, acesta s-a decis să se răzbune.

Urmăriți B1TV.ro și pe