Sezonul de schi se extinde până în 17 aprilie, la Poiana Brașov

Sezonul de schi se extinde până în 17 aprilie, la Poiana Brașov
Foto: Pixabay.

Sezonul de schi se extinde în Poiana Brașov. Astfel, amatorii sporturilor de iarnă vor avea posibilitatea să viziteze pârtiile din Poiana Brașov până în 17 aprilie.

Programul modificat

„Primăria Braşov va testa posibilitatea extinderii programului de schi după ora 16, având în vedere că este lumină până mai târziu.

Astfel, în urma discuţiilor dintre cei doi deţinători de sisteme de transport pe cablu, Municipiul Braşov şi Ana Teleferic,  vineri, programul de funcţionare al telegondolei şi al telescaunului Ruia va fi până la ora 17, iar sâmbătă amândouă vor funcţiona până la ora 18.

Weekendul următor, vineri şi sâmbătă, programul de funcţionare va fi până la ora 18, adică două ore în plus faţă de programul actual”, precizează reprezentanții Primăriei Braşov, citați de Agerpres.

Totodată, având în vedere starea foarte bună a pârtiilor din Poiana Braşov, primarul Allen Coliban a luat decizia prelungirii sezonului de schi, cel puţin până în data de 17 aprilie.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
09:57 - Rareş Bogdan cere Ministerului Finanţelor să vină cu explicații în cazul OMV Petrom, „altfel părem o ţară bananieră”: „Un om care are un chioşc, dacă nu plăteşte taxă, automat Fiscul îi blochează conturile”
09:55 - Ana Baniciu, cuvinte de laudă la adresa lui Radu Bănică: „Cel mai talentat dintre toți, ca să știți de la mine”
09:52 - Cutremurul care a lovit Turcia și Siria, anticipat de un cercetător olandez și un geolog turc cu trei zile în urmă. Mesajele lor de pe Twitter s-au viralizat rapid
09:39 - Snapchat, acuzat că favorizează traficul de droguri. Compania se confruntă cu procese pe bandă din partea unor părinți ai căror copii au folosit aplicația
09:28 - Oficial ucrainean: Rusia a început să „cerșească” negocieri prin intermediari
09:25 - Flavia Mihășan nu pleacă în vacanță fără cei mici: „Nu am simțit nevoia să plec fără copii”. Fosta asistentă TV a fost cu familia în Malta
09:24 - Situație disperată în Siria, după cutremure: „Ne luptam deja cu o epidemie de rujeolă și tocmai am trecut de vârful holerei, nu uitați de noi!”
09:09 - La șase luni după ce a fost înjunghiat, Salman Rushdie spune că îi este greu să scrie
09:03 - Cazanciuc, despre legea care pedepsește cu închisoarea cu executare șoferii băuți sau drogați ce produc accidente mortale: Pur și simplu nu ne putem uita cum sunt oameni uciși pe străzi, apoi șoferii vinovați se pot urca iar la volan (VIDEO)
08:56 - Drumul României spre EURO 2024