Șoferiță, la un pas de tragedie pe străzile din Iași, după o șicanarea în trafic cu un motociclist. Femeia a crezut că îi dă o lecție (VIDEO)

Șoferiță, la un pas de tragedie pe străzile din Iași, după o șicanarea în trafic cu un motociclist. Femeia a crezut că îi dă o lecție (VIDEO)
Foto: colaj B1 TV

O femeie a fost la un pas de tragedie, pe străzile din Iași. După o șicanare cu un motociclist, șoferița a decis să îi dea o lecție. Gestul acesteia, însă, i-ar fi putut fi fatal bărbatului.

O șoferiță a fost la un pas de a produce o adevărată tragedie după ce, în urma unei șicanări în trafic cu un motociclist, femeia a decis să îi dea o lecție.

Mai exact, aceasta a tras de volan gest care l-a proiectat pe bărbat într-un alt autoturism. Imaginile au fost făcute publice chiar de către victimă care a spus că a luat acest demers pentru ca incidentul să nu fie mușamalizat.

Șicanarea în trafic între o femeie și un motociclist

În imaginile surprinse de o cameră de luat vederi din zonă se poate observa cum femeia de la volanul autoturismului trage de volan în direcția motociclistului care este împins către o altă mașină care participa la trafic. Doar o minune a făcut ca bărbatul să nu ajungă fix sub roțile autoturismului în care a fost proiectat. Gestul șoferiței a venit ca urmare a unei șicanări în trafic dintre ea și posesorul motocicletei.

Martorii au alertat imediat autoritățile care au intervenit de urgență. Deși incidentul se putea transforma într-o adevărată tragedie, din fericire bărbatul s-a ales doar cu câteva răni ușoare.

Autoritățile au deschis o anchetă

Anchetatorii continuă cercetările pentru a putea stabili cu exactitate cauzele și împrejurimile producerii accidentului.

Întreaga scenă a ieșit la iveală după ce victima a postat imaginile pe rețelele de socializare. El a menționat că a luat această decizie pentru ca nu cumva incidentul să fie mușamalizat și le-a atras atenția tuturor motocicliștilor să poarte echipament complet atunci când se urcă pe motor.