Supărat ca şi-a pierdut toţi banii la păcănele, un bărbat din Gorj a plecat cu tot cu aparat!

Supărat ca şi-a pierdut toţi banii la păcănele, un bărbat din Gorj a plecat cu tot cu aparat!
foto:pixabay

Un bărbat din Gorj după ce a pierdut toţi banii la păcănele, s-a decis să plece din bar cu tot cu aparatul de jocuri de noroc pentru a-şi recupera pierderea.

Bărbatul era un jucător pătimaş şi nu s-a mai putut controla când a văzut că aparatul îi înghise 2.000 de lei, aşa s-a gândit să-şi facă singur dreptate. A urcat aparatul în maşină, l-a dus pe câmp şi l-a zdrobit pentru a-şi lua banii înapoi fără să se gândească la consecinţe.

“M-am enervat pe ea ieri, am băgat 20 de milioane, nu mi-a dat nimic și am luat-o acasă…”, a spus bărbatul, potrivit ProTv.

Angajata s-a speriat îngrozitor când a văzut ieşirea nervoasă a acestuia şi a sunat imediat patronii localului.

“Cu spinarea am dus-o până acolo”

După ce şi-a vărsat nervii, bărbatul s-a întors în bar de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat. Patronul localului povesteşte cum acesta a venit înapoi, şi-a cumpărat ţigări, fără să i se pară ceva ieşit din comun.

“A zis că nu o dă la nimeni, a zis că e a lui, că joacă la ea, o duce acasă, că bagă bani în ea și nu îi dete nimic, băgase 2.000 de lei și că nu îi dete nimic.”, a povestit patronul barului.

Păcănelele i-au venit de hac

După toate cele întâmplate, bărbatul spune că nu-i mai trebuie jocuri de noroc niciodată. Recunoaşte că îi pare rău pentru banii perduţi, dar nu regretă nici un moment ceea ce a făcut. În cele din urmă, suma a ajuns la oamenii legii iar acesta riscă să se aleagă cu dosar penal pentru faptele sale.