Tâlhărie în miezul zilei, în București. O bătrână a fost atacată și lăsată să zacă pe caldarâm pentru o geantă aproape goală (VIDEO)

Tâlhărie în miezul zilei, în București. O bătrână a fost atacată și lăsată să zacă pe caldarâm pentru o geantă aproape goală (VIDEO)
Sursa Foto: Congerdesign/ Pixabay

Scene de o violență ieșită din comun s-au petrecut duminică,după-amiază, în sectorul 3 al Capitalei. O femeie în vârstă de 73 de ani a fost tâlhărită, lovită fără milăși lăsată să zacă pe caldarâm. Atacatorul a încercat să-i smulgă poșeta, însă,femeia nu a i-a dat drumul, așa că bărbatul a lovit-o până a lăsat-o inconștientă la pământ.

Bătrâna a depus plângere penală și le-a povestit polițiștilor că avea în geantă suma de un leu și un telefon mobil, foarte vechi, tastatură cu butoane.

Polițiștii au ridicat imaginile surprinse de camerele de supraveghere din zonă, însă nu au reușit să-l identifice pe agresor din cauza faptului căfața îi era acoperită de o masca de protecție. Nici victima nu a putut oferi prea multe detalii, în condițiile în care se afla cu spatele în momentul atacului.

Potrivitgandul.ro, atacul a avut loc ieri,în jurul orei 14.00,în zona bulevardului Camil Ressu. Dacă va fi prins, agresorul riscă până la 7 ani de pușcărie.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Ultima oră
20:14 - Premierul Republicii Moldova: „Reforma justiției, o prioritate absolută pentru țara noastră”
19:55 - Ursula von der Leyen a refuzat să dea mâna cu Cristian Ghinea: „Îmi pare rău!” (VIDEO)
19:54 - CNCAV: Aproape 18.000 de persoane vaccinate în ultimele 24 de ore
19:24 - Scandalul momentului în online-ul românesc. Autorul postării controversate spune că a glumit: „Femeile disponibile pentru sex să poarte un cerculeț la rever. Două cerculețe pentru sex în grup”
19:08 - Explozie a cazurilor de COVID în București. Vlad Voiculescu, după ce avertizase că lipsesc 4.000 de teste pozitive din ultimele zile: „Minunea de după congresul PNL! – 653 cazuri duminică, 2.559 luni”
19:03 - Ursula von der Leyen, despre explozia prețului la gaze: „Ceea ce vedem este un fenomen global, nu doar unul existent în Europa”
18:51 - Iohannis, nemulțumit de cifrele campaniei de vaccinare. Mesaj tăios în prezența Ursulei von der Leyen: „Dacă ne-am fi vaccinat, nu am mai fi avut restricții”
18:44 - Ursula von der Leyen anunță că România a primit undă verde din partea Comisiei privind PNRR: „Nu e finalul călătoriei. Trebuie să implementăm aceste proiecte”
18:28 - Florin Cîțu, despre PNRR: Sunt incluse 107 investiții și 64 de reforme. Până la sfârșitul anului vom primi prefinanțarea de 3,8 miliarde de euro (VIDEO)
18:25 - Klaus Iohannis, în cadrul vizitei Ursulei von der Leyen, după aprobarea PNRR: „Avem o responsabilitate uriașă, pentru a ne asigura că fondurile europene vor schimba fața României”