Tânără, răpită dintr-un mall din Arad: Trei persoane au fost reținute după o urmărire în trafic

Tânără, răpită dintr-un mall din Arad: Trei persoane au fost reținute după o urmărire în trafic

Trei persoane din Arad au fost prinse în trafic după ce ar fi răpit o tânără dintr-un centru comercial din oraș. Totul s-a întâmplat în cursul zilei de joi, atunci când tânăra, în vârstă de 21 de ani a fost luată cu forța de trei persoane dintr-un mall și urcată într-o mașină.

O tânără de 21 de ani a fost răpită în timp ce se afla într-un centru comercial din Arad

”La data de 17 septembrie, în jurul orei 14.00, doi bărbați, de 50 și 20 de ani, împreună cu o femeie de 49 de ani, în incinta unui complex comercial de pe Calea Aurel Vlaicu, prin folosirea forței fizice au forțat o tânără de 21 de ani să se urce într-un autoturism, după care au plecat într-o direcție necunoscută”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Arad, printr-un comunicat de presă, potrivit aradon.ro.

Trei suspecți au fost reținuți

După un apel la 112 au fost formate filtre în trafic, iar cei trei suspecți au fost urmăriți și prinși în trafic, la o distanță de 45 de kilometri, în localitatea Chișineu-Criș. Victima a fost eliberată iar cele trei persoane au fost conduse la Poliție, în urma audierilor acestea fiind reținute pentru 24 de ore pentru lipsire de libertate.

Suspecții urmează să fie prezentaţi magistraţilor Judecătoriei Arad cu propunere de arestare preventivă.

Tags: