Țepe pe plaja din Mamaia. Ce se întâmplă cu turiștii care doresc să plătească pentru aceste servicii. Prețurile sunt unele de lux

Țepe pe plaja din Mamaia. Ce se întâmplă cu turiștii care doresc să plătească pentru aceste servicii. Prețurile sunt unele de lux
Plaja din Mamaia / Foto: Hepta.ro

Turiștii de pe litoral se plâng din ce în ce mai mult de serviciile pe care le întâlnesc pe plaja de la Mamaia sau la hotelurile ori restaurantele din stațiune. Nici prețurile nu lasă de dorit, doritorii plătind sume piperate pentru șezlonguri, gustări sau distracțiile de la malul mării.

Una dintre cele mai recente experiențe neplăcute ale turiștilor vizează masajul de relaxare, realizat de așa zișii profesioniști de pe plajă. Potrivit Cancan.ro, o turistă a scos din buzunar 50 de lei, pentru un masaj de relaxare realizat pe plajă, dar s-a ales c vânătăi pe întreg corpul.

Astfel, experiența ce se dorea a fi una plăcută a transformat vacanța într-un dureroasă.

Cât costă un masaj de relaxare pe plaja din Mamaia

Prețul unui masaj de relaxare pe plaja din Mamaia variază. „Profesioniștii” cer chiar și 50 de lei pentru 10 minute de masaj.

Mai mult decât atât, potrivit sursei citate, aceasta nu ar fi prima situație în care oamenii se confruntă cu țepe pe plajă. Mai mulți turiști s-ar fi plâns, de-a lungul timpului, pe rețelele sociale, cu privire la masajul de relaxare realizat de presupuși profesioniști de pe litoral.

Prețuri exagerate la mâncare, în stațiunea Mamaia

Litoralul românesc a fost luat cu asalt anul acesta de către turiști, dornici să ajungă la mare după ce au fost nevoiți să își anuleze anterior vacanțele din cauza pandemiei de COVID-19.

Din păcate însă, mulți români au avut parte de un adevărat șoc când au văzut prețurile exorbitante pe care le percep hotelierii sau operatorii. Der asemenea, turiștii se plâng că șezlongurile sunt prea departe de apă, că nisipul este plin de scoici, dar și că apa devine adâncă la doar câțiva metri de mal.

În ceea ce privește prețurile, o porție de ciorbă de burtă la împinge tava în stațiunea Mamaia costă nu mai puțin de 27 de lei, iar prețul urcă dacă turistul vrea și pâine, smântână extra și ardei iute.

Nu la fel de piperat este prețul pentru același preparat, în stațiunea Costinești, unde o ciorbă de burtă costă 11 lei.

Mulți turiști se plâng de prețurile nejustificat de mari, mai ales că până și pentru un mic dejun și o cafea, se văd nevoiți să scoată din buzunare nu mai puțin de 50 de lei de persoană. Dacă luăm în considerare o zi pe litoral, cu cele trei mese aferente, e lesne de înțeles că prețul urcă simțitor pentru buzunarele românilor.

Ultima oră