Teroare pe străzile Bucureștiului: Femei singure, agresate sexual de un bărbat pe bicicletă, în toiul nopții

Teroare pe străzile Bucureștiului: Femei singure, agresate sexual de un bărbat pe bicicletă, în toiul nopții
Foto: Mattia Ascenzo (Unsplash)

Un bărbat în vârstă de 25 de ani a fost capturat de Poliție după ce a agresat sexual mai multe femei, pe străzile din București. Agresorul obișnuia să lovească persoanele de sex feminin în zonele intime. El a fost reținut și plasat sub control judiciar, informează Poliția Capitalei.

Primele sesizări au fost transmise la Poliția Sectorului 1, la începutul lunii iulie. Trei tinere au declarat că în timp ce se aflau în diverse locuri publice, au fost agresate sexual de un bărbat necunoscut, care se deplasa pe bicicletă.

Agresorul acționa în general, noaptea

Una dintre persoanele agresate, o femeie în vârstă de 24 de ani, a fost lovită în zonele intime în jurul orei 20:30, pe data de 8 iulie, în stația de autobuz. Altă persoană, în vârstă de 23 de ani, care se deplasa pe un bulevard din Sectorul 1, a fost agresată tot noaptea, în jurul orei 22:30, o zi mai târziu.

Pe 11 iulie, de data aceasta după-amiaza, la 14:30, încă o femeie a fost lovită cu palma, în timp ce se deplasa prin oraș, de același bărbat pe bicicletă.

În prezent, polițiștii de la Secția 1 de Poliție efectuează cercetări, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de agresiune sexuală.

Ultima oră
20:10 - CSM anunţă declanşarea concursurilor de admitere în INM şi magistratură
20:09 - Eugen Furdui, primarul din Roșia Montană: Localnicii doreau să lucreze în continuare la exploatare minieră. Dacă România nu vrea să pună în valoare rezerva sa de aur și argint, respectăm decizia (VIDEO)
19:47 - Șofer filmat în timp ce merge pe contrasens pe Autostrada Transilvania. Poliția îl caută
19:40 - Kelemen Hunor, despre desființarea SIIJ: Coaliția continuă discuțiile. Astăzi nu am depășit blocajul
19:39 - Un avion s-a prăbușit în apropierea unui teren de golf în SUA. Nu există supraviețuitori
19:15 - Kelemen Hunor: Eu aș fi de acord cu măsuri mult mai dure pentru stimularea vaccinării. Trebuie să reducem cât de mult posibil efectul valului 4
19:13 - Stelian Ion: Lansăm în dezbatere publică modificările aduse Codului penal și Strategia Naţională Anticorupţie pentru perioada 2021-2025
18:52 - Premierul Florin Cîţu a discutat cu secretarul pentru Comerţ al SUA: „Am exprimat angajamentul României faţă de agenda noastră comună de prosperitate şi democraţie”
18:51 - Pavel Popescu desființează speculațiile despre cazul fostei dansatoare din buric: „Este un scenariu mizerabil creat în spațiul public. A apărut pe site-ul deținut de contracandidatul meu. Nero, când a părăsit Roma, a dat foc Romei” (VIDEO)
18:25 - Ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă, propune recompense pentru vaccinați și interzicerea persoanelor nevaccinate în spaţii publice neesenţiale, în weekend