Timișoara: Pacienții cu Covid-19 vor beneficia de 120 de locuri noi datorită containerelor de la spitalul de campanie

Timișoara: Pacienții cu Covid-19 vor beneficia de 120 de locuri noi datorită containerelor de la spitalul de campanie
foto: Hepta.ro / Bestimage / ELYxandro Cegarra / Panoramic /

La Timișoara, pacienții cu Covid-19 vor beneficia de încă120 de locuri. De asemenea, în locul corturilorde campanie se vor afla131 de construcţii modulare.

”Sistemul medical modular de izolare şi tratament care funcţionează ca secţie externă de Boli Infecţioase a Spitalului Clinic Militar de Urgenţă Dr. Victor Popescu Timişoara va intra într-o perioadă de reamenajare a facilităţii prin înlocuirea corturilor cu containere şi refacerea infrastructurii utilităţilor.

Această măsură este necesară pentru asigurarea confortului pacienţilor prin condiţii superioare de cazare dar şi efectuarea actului medical în condiţii optime pe perioada sezonului rece”, potrivit reprezentanţilor Spitalului Militar, citat de News.ro.

Construcțiile modularevor avea spaţii de cazare, grupuri sanitare, holuri şi o zonă administrativă şi de cabinete medicale.

PotrivitDSP Timiş, miercuri, la Spitalul de Campanie de pe Stadionul CFR erau internaţi 23 de bolnavi infectaţi cu coronavirus.

Ultima oră
00:08 - Olivia Steer, ironizată de Dana Rogoz: „A venit din nou acea perioadă specială a anului când port roz și când anunț femeile cât de importantă e prevenția”
23:52 - Ce spune Andreea Esca dacă fiica ei, Alexia Eram, ar avea o relație cu manelistul Tzancă Uraganul
23:48 - Rareș Bogdan: E o rușine că nu reușim să fim furnizori de materie primă, cereale, făină, carne / Economic, Florin Cîțu a făcut lucruri excepționale (VIDEO)
23:15 - Florin Cîţu, întrebat dacă este responsabil de eşecul campaniei de vaccinare: Nu sunt firmă de advertising
23:13 - Rareș Bogdan: Ne bazăm că USR PLUS va înțelege după congrese că noi nu avem motiv să renunțăm la Florin Cîțu și vor continua / Nu vor să rămână exclusiv într-o revoluție continuă ca Che Guevara în America de Sud (VIDEO)
22:43 - Mutarea momentului în televiziune: Florin Călinescu a semnat cu Prima TV. A fost anunţat oficial
22:28 - Rareș Bogdan: Ludovic Orban a afirmat într-o discuție în Modrogan că nu va sta piatră pe piatră și că nu va fi o bătălie de idei, ci va fi un adevărat război civil pe care o să îl declanșeze (VIDEO)
22:18 - Florin Cîțu: „Vaccinarea obligatorie ar trebui să fie ultima soluție. Susțin testarea obligatorie pentru unele categorii profesionale, pe cheltuială proprie”
22:07 - Ludovic Orban, despre Florin Cîțu: Eu sunt de 31 de ani în PNL și i-am votat și derogarea ca să candideze, iar lui nici nu i s-a uscat bine cerneala pe adeziune și hotărăște el când și cum iese din politică Ludovic Orban!? Nu îi e rușine un pic!? (VIDEO)
21:50 - Ludovic Orban: „Klaus Iohannis nu poate constituțional și moral să intervină în competiția internă a PNL. Nu e adevărat că relația mea cu președintele s-a răcit”