Transalpina, acoperită cu zăpadă. Circulația rutieră a fost închisă

Transalpina, acoperită cu zăpadă. Circulația rutieră a fost închisă
Foto: captura video.

Transalpina a fost acoperită, marți dimineață, cu zăpadă, iar o porțiune de drum a fost închisă. Decizia a fost luată ca urmare fenomenelor meteo severe. Este vorba despre viscol, ceață și vizibilitate redusă sub 50 de metri, informează antena3.

Șoferii sunt îndemnați să evite șoseaua montană

Autorităţile îi îndeamnă pe şoferi să evite șoseaua montană, deoarece zăpada viscolită a acoperit drumul în totalitate.

Circulaţia rutieră a fost închisă, marţi, pe DN 67C – Transalpina, între Rânca şi Obârşia Lotrului, din cauza viscolului puternic, a anunțat Centrul Infotrafic al Poliției Române.

Circulaţia rutieră pe cea mai înaltă șosea din țară va rămâne închisă cel puțin până pe 5 octombrie. În zonă s-a intervenit cu două utilaje de deszăpezire.

”Precizăm că măsura închiderii temporare a circulaţiei rutiere pe acest sector de drum a fost luată pentru siguranţa participanţilor la trafic, având în vedere fenomenele meteorologice imprevizibile ce pot apărea în orice moment în această zonă. Circulaţia rutieră pe acest sector de drum va fi reluată când condiţiile meteorologice vor permite desfăşurarea traficului rutier în condiţii de siguranţă”, a anunțat CNAIR, citat de antena3.

Urmăriți B1TV.ro și pe