Turist din Eforie Nord, îngrozit de ceea ce a găsit în farfurie. Și-a comandat o salată, dar nu a putut să mănânce până la final

Turist din Eforie Nord, îngrozit de ceea ce a găsit în farfurie. Și-a comandat o salată, dar nu a putut să mănânce până la final
Restaurant, fără clienți. Sursa foto: Pixabay

Un turist român a avut parte de o surpriză neplăcută într-un restaurant din Eforie Nord. Când i-a ajuns porția cu mâncare, s-a scârbit de ceea ce a găsit în farfurie și a plecat din local, după ce a fost tratat execrabil. Bărbatul a împărtășit experiența nefericită pe internet.

În salata comandată, turistul a găsit un fir de păr. Niciun angajat al localului nu și-a cerut scuze și mai mult, clientul a fost pus să plătească ceea ce a comandat.

„Un restaurant, dacă îl pot numi așa, de o speță foarte joasă. Am venit și eu de la plajă cu poftă de a manca ceva „ușor”, așa că am găsit locul acesta unde pot servi ceva și m-am decis să comand o salată italiană. Nu am mâncat nici jumătate din ea, și printre legume, am zărit un fir de păr, am chemat chelnerița care mi-a adus salata la masa și am reclamat ce am găsit în ea, spune că este vina bucătarului și îmi ia salata de la masă, aștept 5 minute, aștept 10 minute, aștept 15 minute și nu mai vine.

Într-un final îi cer nota de plată, mi-o aduce și mă gândeam că ori îmi aduce o altă salata ori scade prețul ei din nota de plată, ei bine… Nu. Nu mă deranjează că am dat 25 de lei pe o salată cu fire de par în ea, pentru ca nu stăteam în baza a 25 de lei… Dar gestul…. Și igiena lasă de dorit”, a povestit turistul, pe pagina sa de Facbeook.

Ultima oră
12:31 - Ludovic Orban: PNL a reușit să învingă ciuma roșie. Cea importantă decizie strategică a fost cea din 2018, când am stabilit clar – Candidatul la președinție e Klaus Iohannis, candidatul la funcția premier e liderul PNL
11:59 - Kelemen Hunor: Putem să avem dispute, dar să nu renunţăm la parteneriat. Să trecem peste neînţelegerile şi orgoliile personale (VIDEO)
11:43 - Klaus Iohannis: Nu există niciun motiv ca premierul să fie demis sau să-și dea demisia / Guvernarea nu e un loc în care unii parteneri se confruntă de parcă ar fi pe rețelele sociale, iar când apare primul impas își iau lucrurile și pleacă (VIDEO)
11:28 - MAE: Românii nu vor mai putea să intre în Marea Britanie cu buletinul din octombrie 2021
11:12 - Klaus Iohannis, la congresul PNL: Sub scuza confruntării democratice firești nu se pot ascunde atacurile la persoană / Cu atât mai mult când premierul și miniștrii liberali sunt atacați din toate părțile, PNL ar trebui să-i susțină (VIDEO)
11:01 - Raluca Turcan: Mă interesează ca votul să fie corect, iar PNL să livreze rezultate bune. Trebuie să iasă un premier întărit din acest congres (VIDEO)
10:49 - Surse: Mai mulți liberali din echipa lui Ludovic Orban ar fi început să rupă perdelele care ar fi secretizat votul la congres
10:30 - CONGRES PNL | Florin Cîțu, despre cei care protestează: „Și AUR, și USR, și PSD sunt în Opoziție, asta face Opoziția” (VIDEO)
10:28 - Ludovic Orban: Am convingerea că voi câștiga. Se alege între cel care a provocat criza guvernamentală și omul care vine cu soluția (VIDEO)
10:19 - Emil Boc: Liberalii au de ales între un președinte de partid cu un anumit bagaj și un premier cu anumite perspective / Nu am discutat despre reîmpărțirea portofoliilor, important e ca USR PLUS să revină la masa negocierilor (VIDEO)