Un adolescent în vârstă de 16 ani a fost înjunghiat de cinci ori, în Brăila

Un adolescent în vârstă de 16 ani a fost înjunghiat de cinci ori, în Brăila
Un adolescent în vârstă de 16 ani a fost înjunghiat de cinci ori, în Brăila

Adolescentul în vârstă de 16 ani era elev la Liceul cu Program Sportiv din Brăila. El a fost înjunghiat de cinci ori, luni, iar una dintre lovituri i-a perforat plămânul.

În prezent băiatul se află în siguranță internat în spital, unde a suferit mai multe intervenții chirurgicale, conform directorului medical al Spitalului Judeţean de Urgenţă Brăila, Dragoş Voicu.

A scăpat cu viață

„Un elev de 16 de la Liceul cu Program Sportiv a fost înjunghiat astăzi, în afara curţii liceului. A avut cinci plăgi înjunghiate, dintre care două abdominale fără probleme, superficiale, nepenetrante, încă una în axilă şi aceea fără probleme, o a patra plagă care a fost în torace, penetrantă, cu sânge şi aer în pleură şi încă o plagă/tăietură în zona scalpului.

A fost operat pe partea de plămân, pentru că acolo a fost nevoie, drenat, iar în momentul de faţă e în afara oricărui pericol. Nu avem detalii despre cum s-a întâmplat, dar a fost o bătaie serioasă, dacă agresorul a dat cu cuţitul în neştire. Din fericire, dacă putem spune aşa, nu a dat foarte tare”, a explicat, Dragoş Voicu pentru Agerpres.

Spitalul Judeţean Brăila a sesizat luni, la ora 16.10, Poliţia Municipiului Brăila deoarece un tânăr a necesitat îngrijiri medicale din cauza unei agresiuni, precizează IPJ Brăila.

„Poliţiştii au efectuat verificări, iar din primele date se pare că un tânăr în vârstă de 16 ani, din municipiul Brăila, ar fi fost agresat, suferind vătămări corporale ce au necesitat asistenţă medicală de specialitate. În prezent poliţiştii efectuează cercetări, în vederea identificării autorului, având un cerc de bănuiţi, pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul şi luarea măsurilor legale ce se impun”, a declarat Biroul de Presă al IPJ Brăila.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
18:47 - Nudistă, la plajă pe malul Dunării. Polițiștii au aflat, în final, de ce se dezbrăcase în pielea goală
18:47 - Spania crede că lumea ar trebui să asculte „vocea” Chinei pentru încheierea războiului din Ucraina. Pedro Sanchez, după Consiliul European: Bejingul este un actor global
18:32 - Mădălina Crețan, dezvăluiri cutremurătoare! Ce reacție a avut fetița lui Nosfe în ziua în care artistul s-a stins din viață: „Iris a simțit”
18:25 - Inspectorii sanitari au descoperit cel mai murdar restaurant din ultimii 15 ani: „Carnea a fost târâtă pe podea de șobolani”
18:18 - UEFA ar urma să analizeze o posibilă excludere a Belarusului din preliminariile EURO 2024, acolo unde marți va juca împotriva României
18:17 - O femeie s-a aruncat de la etajul patru, sub ochii pompierilor și medicilor / Ea a murit la spital
18:10 - Preot din Moscova, filmat în timp ce lovea o bunicuță doar pentru că s-a apropiat să vândă câteva flori mai aproape de el (VIDEO)
18:06 - Job-urile care îți pot asigura un venit de 4.000 de lei pe lună / Multe domenii caută oameni talentați și calificați
17:54 - Florin Cîțu: În PNRR scrie foarte clar că nu trebuie să existe mai multe sisteme de pensii și că nu putem să mai avem creșteri din pixul politicianului. Poți să introduci câteva excepții, dar astăzi la noi e Vestul Sălbatic (VIDEO)
17:53 - Un român a fost găsit înjunghiat mortal, în Marea Britanie, după ce a câștigat 2.000 lire la cazino