Un bărbat a fost găsit împușcat într-o mașină din Roman. Tânărul ar fi fost patronul unui magazin de armament

Un bărbat a fost găsit împușcat într-o mașină din Roman. Tânărul ar fi fost patronul unui magazin de armament
Foto: Facebook / Poliția Română

Un bărbat în vârstă de 30 de ani a fost găsit mort, într-o mașină din orașul Roman. Din primele informații oferite de polițiști, omul era împușcat în gât.

Marți seara, în jurul orei 20.00 polițiștii din Neamț au fost sesizați prin apel la 112 cu privire la faptul că un bărbat este decedat într-un autoturism din orașul Roman. La fața locului a fost identificată și o armă, din primele informații fiind vorba despre o sinucidere, informează G4media.ro.

Bărbatul din Roman ar fi fost proprietarul unui magazin de armament.

O echipă operativă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț a efectuat cercetări la fața locului și urmează a fi stabilite împrejurările în care a survenit decesul.

Cadavrul bărbatului urmează să fie transportat la Serviciul de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei decesului, a informat IPJ Neamț, potrivit sursei citate mai sus.

Ultima oră
14:53 - Fraudă în numele Enel. Dacă și tu ai fost sunat de către necunoscuți pentru a schimba brusc furnizorul de gaze e posibil să fi luat o mare țeapă. Sute de români au fost păgubiți
14:32 - David Popovici, premiat de Ministerul Educației: „Aș vrea să profit de imaginea și de valul pe care l-am creat, să inspir cât mai mulți copii să se apuce de sport”
14:15 - Miniștrii de externe ai României și Marii Britanii, scrisoare către Președintele Consiliului de Securitate al ONU pe tema atacului împotriva vasului „Mercer Street”
13:56 - Fenomenul ce ia amploare! Cum reuşesc turiştii care vin din Grecia să păcălească vameşii la graniţa României cu Bulgaria. Şiretlicul e foarte periculos
13:56 - Cristian Băcanu (PNL): Remarc, la fel ca Președintele Iohannis, că desființarea Secției Speciale pentru Magistrați bate pasul pe loc
13:55 - Șarpe de un metru descoperit în Parcul Herăstrău, aproape de locul de joacă pentru copii
13:09 - GCS: Numărul de infectări cu SARS-COV-2 în ultimele 24 de ore, în creștere
13:02 - INS: Afacerile din comerţul cu amănuntul au crescut în primele şase luni cu 13,4%, în timp ce în luna iunie a fost de 12% faţă de iunie 2020
12:48 - Ambasada SUA din Viena, jefuită. Hoții au furat o piesă în valoare de 700.000 de euro
12:31 - Klaus Iohannis, critici la adresa ministrului Justiției, Stelian Ion: „Nu a găsit calea potrivită pentru desființarea SIIJ” / „Sunt şi alte reforme care au fost promise şi deocamdată auzim că se întâlnesc şi se discută”