Un bărbat a părăsit locul accidentului, dar a murit în alt accident, la câțiva kilometri distanță. Tragedia a avut loc în județul Covasna

Un bărbat a părăsit locul accidentului, dar a murit în alt accident, la câțiva kilometri distanță. Tragedia a avut loc în județul Covasna
Foto simbol: Pixabay

Un bărbat în vârstă de 45 de ani a murit, marți seară, după o coliziune între autoutilitara pe care o conducea și un autocamion la marginea municipiului Sfântu Gheorghe. Cu puțin timp înainte, victima mai fusese implicată într-o tamponare, la Ilieni, însă părăsise locul accidentului, transmite Bună Ziua Brașov.

Covasna: Un bărbat a părăsit locul accidentului, dar a murit în alt accident, la câțiva kilometri distanță

„Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Sfântu Gheorghe au fost sesizaţi prin apel 112 despre producerea unui accident rutier cu victimă la ieşirea din municipiul Sfântu Gheorghe spre Chilieni. Din primele informaţii, este vorba despre o coliziune între un autocamion şi o autoutilitară. În urma accidentului conducătorul autoutilitarei a decedat”, a transmis IPJ Covasna.

Șoferul care a decedat fusese implicat cu puțin timp înainte într-un alt accident rutier, la Ilieni. IPJ Covasna spune că bărbatul părăsise locul tamponării și și-a continuat drumul.

„Autoutilitara implicată marţi seara în accidentul de pe DN12 a mai fost implicată într-o tamponare, un eveniment rutier fără victime, la Ilieni, înainte de producerea accidentului mortal. După tamponare, şoferul a părăsit locul accidentului, iar la scurt timp a fost implicat în cel de-al doilea accident, în urma căruia şoferul şi-a pierdut viaţa”, ne-a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Covasna, subinspector Radu Stroe.