Un bărbat de 37 de ani din București este cercetat pentru agresiune sexuală față de două minore, una dintre acestea fiind chiar fiica sa. Polițiștii au dispus măsura arestării preventive

Un bărbat de 37 de ani din București este cercetat pentru agresiune sexuală față de două minore, una dintre acestea fiind chiar fiica sa. Polițiștii au dispus măsura arestării preventive
Sursa foto: Eric Beracassat/ABACAPRESS.COM

Un bărbat în vârstă de 37 de ani din București a fost arestat preventiv duminică.

Acesta este acuzat că şi-ar fi violat fiica minoră şi ar fi agresat-o sexual pe fiica concubinei sale, a transmis luni, Poliţia Capitalei.

Bărbatul este acuzat de agresiune sexuală

„Sâmbătă, 26 noiembrie, poliţişti din cadrul Direcției Generale de Poliţie a Municipiului București, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, au pus în executare un mandat de percheziție, în Județul Ialomița, la domiciliul unui bărbat, în vârstă de 37 de ani, față de care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de agresiune sexuală și viol”, se arată într-un comunicat de presă transmis de Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti (DGPMB), potrivit Adevărul.

Aceasta după ce în urmă cu circa o lună polițiști din cadrul Secției 26 Poliție au fost sesizați, de către o femeie, cu privire la faptul că, în cursul anului 2016, fiica sa, minoră, ar fi fost atinsă în zonele intime, de către tatăl ei.

Astfel, polițiștii au documentat activitatea infracțională a bărbatului, în vârstă de 37 de ani, iar „în baza probatoriului administrat, în sarcina acestuia a fost reținut faptul în anul 2016 și în perioada 2019-2020 acesta și-ar fi agresat sexual și violat fiica minoră, iar în perioada 2020-2021 ar fi agresat sexual o minoră, fiica concubinei acestuia”.

În urma percheziţiei de sâmbătă, el a fost depistat și condus la audieri.

Bărbatul a fost reținut

Iar în baza probatoriului administrat, bărbatul a fost reținut, „față de acesta fiind dispusă, în cursul zilei de ieri, măsura arestării preventive”.

Cercetările sunt continuate de polițiști din cadrul Secției 26 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, sub aspectul săvârșirii a patru infracțiuni de agresiune sexuală și două infracțiuni de viol.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.

Urmăriți B1TV.ro și pe