Un bărbat din Cluj a fost bătut de o șoferiță pentru că a staționat câteva minute pe locul ei de parcare, cât a cumpărat ceva de la magazin

Un bărbat din Cluj a fost bătut de o șoferiță pentru că a staționat câteva minute pe locul ei de parcare, cât a cumpărat ceva de la magazin
Foto: captură YT

Șoferiță din Cluj, orbită de furie, a sărit imediat la bătaie după ce un șofer a staționat pe locul ei de parcare.

Femeia nu s-a mai stăpânit și a început să-l lovească pe bărbat, iar incidentul a fost filmat.

Șoferiță din Cluj, nervoasă că bărbatul a staționat pe locul ei de parcare

O șoferiță din Cluj și-a pierdut cumpătul când a văzut că o altă mașină se afla pe locul ei de parcare. De îndată ce l-a văzut pe șoferul responsabil, femeia a sărit să-l bată. Bărbatul staționase doar pentru a cumpăra ceva de la magazin, dar când a văzut cât de furioasă era clujeanca, a sunat la 112.

Bărbatul își lăsase maşina pe o porţiune din locul ei de parcare și a fost de ajuns ca șoferița să recurgă la violență, chiar dacă omul oprise doar pentru câteva minute, pentru a merge la magazinul din apropiere.

Incidentul a avut loc într-o parcare din comuna Floreşti din judeţul Cluj, unde un bărbat a fost luat la bătaie de o femeie după ce acesta şi-ar fi parcat maşina pe locul ei de parcare.

În doar câteva secunde, șoferița a devenit agresivă, începând să înjure și să îl lovească pe bărbat, scrie Spynews.

Victima a apelat la ajutorul poliției

Totuși, nu a scăpat așa repede de furia femeii, pentru că aceasta a continuat să dea cu pumnii în geam.

În cele din urmă, bărbatul a sunat la 112. După ce au ajuns la faţa locului, poliţiştii au aplanat conflictul şi i-au legitimat pe cei doi.

Urmăriți B1TV.ro și pe