Un bărbat din Galați s-a sinucis în fața apartamentului în care locuia soția sa. El avea ordin de restricție de a se apropia de nevastă și copii

Un bărbat din Galați s-a sinucis în fața apartamentului în care locuia soția sa. El avea ordin de restricție de a se apropia de nevastă și copii

Un bărbat din Galați a fost găsit mort în fața apartamentului în care locuia, cu care se afla în proces de divorț. Omul s-a sinucis în fața locuinței, după ce a făcut scandal și a amenințat că își va pune capăt zilelor dacă nu va fi primit în casă, informează IPJ Galați, potrivit Libertatea.

Mai mult decât atât, bărbatul avea ordin de restricție și nu se putea apropia de soție și copii, acțiunile sale vionelte fiind și motivul separării.

Un bărbat din Galați s-a sinucis în fața apartamentului soției sale

Potrivit sursei citate mai sus, echipajul de jandarmerie aflat în patrulare pe raza Secției 3 din Galați a fost direcționat în cursul zilei în cartierul Micro 21, unde fusese semnalat un scandal, prin apel la 112.

La fața locului, jandarmii au remarcat un bărbat căzut în fața unui partament, ce avea lângă el un cuțit cu urme de sâmge. Jandarmii au anunțat și au solicitat prezența unui echipaj medical de urgență și a unui echipaj operativ din cadrul IPJ Galați, dar au efectuat și un masaj cardiac pentru bărbatul în cauză.

„Ajunși la fața locului, jandarmii au observat un bărbat căzut în fața ușii de la intrare într-un apartament, iar lângă acesta un cuțit cu urme de sânge pe el. În acel moment, jandarmii au solicitat prezența unui echipaj medical de urgență și au trecut la efectuarea masajului cardiac”, a anunțat Mircea Cătălin Bădin, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Județean (IJJ) Galați, potrivit Libertarea.

Citeşte întreaga ştire: Un gălățean s-a sinucis în fața apartamentului unde locuiau soția și cei doi copii. Cum și-a motivat gestul

Propietara apartamentului le-ar fi explicat jandarmilor că bărbatul este soțul ei, iar ea a anunțat autoritățile prin apel la 112, pentru că bărbatul venise în fața ușii să facă scandal. Omul ar fi lovit de mai multe ori cu pumnii în ușa apartamentului, amenințând că își va pune capăt zilelor dacă nu este primit înăuntru.

Femeia a explicat că se aflau în proces de divorț, comportamentul violenta al acestuia fiind motivul. Ea susține că nu și-a imaginat niciodată că bărbatul ar comite un astfel de gest. Mai mult decât atât, onul avea un ordin de restricții de a nu se apropia de soție și copii.