Un bărbat din Satu Mare s-a sinucis! Și-ar fi pus ștreangul la gât în timp ce vorbea la telefon cu cumnata sa

Un bărbat din Satu Mare s-a sinucis! Și-ar fi pus ștreangul la gât în timp ce vorbea la telefon cu cumnata sa
Foto simbol: Facebook/ SMURD

Un bărbat în vârstă de 55 de ani s-a sinucis marți seară în locuința sa din municipul Satu Mare, transmite PresaSM, care notează că victima și-ar fi pus ștreangul la gât chiar în timp ce vorbea la telefon cu cumnata sa.

Un bărbat de 55 de ani, din Satu Mare, s-a sinucis

Potrivit PresaSM, bărbatul și-ar fi pus ștreangul la gât în timp ce vorbea la telefon cu cumnata sa. Totuși, publicația a precizat că această informație nu a fost confirmată din surse oficiale.

„Astăzi, la ora 19.22, Inspectoratul pentru Situații de Urgență «Someș» al județului Satu Mare a fost solicitat să intervină la deblocarea unei locuințe în municipiul Satu Mare, str. Arinului. La fața locului s-au deplasat o autospecială cu apă și spumă, cu modul de descarcerare și o ambulanță SMURD TIM cu 8 cadre militare, din cadrul Detașamentului de Pompieri Satu Mare. Forțele militare ajunse la locul solicitării au intervenit pentru deblocarea ușii, facilitând accesul personalului medical în apartament. Victima, o persoană de sex masculin cu vârsta de 55 ani, a fost găsită cu semne incompatibile cu viața”, informează Inspectoratul pentru Situații de Urgență Satu Mare.

Potrivit portalsm.ro, poliția a confirmat că a fost vorba despre o sinucidere: „La data de 7 februarie a.c., în jurul orelor 19.30, polițiștii sătmăreni au fost sesizați prin apelul unic de urgență 112 despre faptul că, într-un apartament situat pe strada Arinului din municipiul Satu Mare, s-ar afla o persoană decedată. Polițiștii sosiți la fața locului au identificat un bărbat de 55 de ani, care ar fi recurs la un gest suicidal, prin spânzurare. Corpul bărbatului a fost depus la Prosectura Spitalului Județean Satu Mare, în vederea efectuării necropsiei. În cauză, nu există suspiciuni.”

Urmăriți B1TV.ro și pe