Un bărbat și un copil, loviți de fulger într-o pădure din Suceava. Ambele victime au suferit arsuri

Un bărbat și un copil, loviți de fulger într-o pădure din Suceava. Ambele victime au suferit arsuri
Furtună cu fulgere, într-o pădure / Foto: Pixabay.com

Un copil și un bărbat din Suceava au trecut prin momente de coșmar luni seara, când au fost lovii de fulger, într-o pădure din apropierea localității Ciumârna. Atât minorul, cât și bărbatul n vârstă de 48 de ani au suferit arsuri.

La fața locului a fost necesară intervenția a două echipaje SMURD, unul fiind de prim ajutor și altul de terapie intensivă mobilă, după cum a precizat ISU Suceava. Totodată, la intervenție a fost necesară și o autoșenilată, având în vedere zone forestieră, greu accesibilă ambulanței.

Mai mult decât atât, echipele de jandarmi și salvamontiști au fost prezente la fața locului, pentru a contribui la operațiunea de salvare.

Un bărbat și un copil, loviți de fulger la Suceava

Cele două victime sunt conștiente și cooperante. Bărbatul în vârstă de 48 de ani avea arsuri în zona picioarelor, în timp ce minorul în vârstă de 15 ani prezenta arsuri în zona spatelui.

Cei doi au fost transportați la Unitatea de Primiri Urgențe Suceava, scrie Agerpres.

Ultima oră
00:08 - Olivia Steer, ironizată de Dana Rogoz: „A venit din nou acea perioadă specială a anului când port roz și când anunț femeile cât de importantă e prevenția”
23:52 - Ce spune Andreea Esca dacă fiica ei, Alexia Eram, ar avea o relație cu manelistul Tzancă Uraganul
23:48 - Rareș Bogdan: E o rușine că nu reușim să fim furnizori de materie primă, cereale, făină, carne / Economic, Florin Cîțu a făcut lucruri excepționale (VIDEO)
23:15 - Florin Cîţu, întrebat dacă este responsabil de eşecul campaniei de vaccinare: Nu sunt firmă de advertising
23:13 - Rareș Bogdan: Ne bazăm că USR PLUS va înțelege după congrese că noi nu avem motiv să renunțăm la Florin Cîțu și vor continua / Nu vor să rămână exclusiv într-o revoluție continuă ca Che Guevara în America de Sud (VIDEO)
22:43 - Mutarea momentului în televiziune: Florin Călinescu a semnat cu Prima TV. A fost anunţat oficial
22:28 - Rareș Bogdan: Ludovic Orban a afirmat într-o discuție în Modrogan că nu va sta piatră pe piatră și că nu va fi o bătălie de idei, ci va fi un adevărat război civil pe care o să îl declanșeze (VIDEO)
22:18 - Florin Cîțu: „Vaccinarea obligatorie ar trebui să fie ultima soluție. Susțin testarea obligatorie pentru unele categorii profesionale, pe cheltuială proprie”
22:07 - Ludovic Orban, despre Florin Cîțu: Eu sunt de 31 de ani în PNL și i-am votat și derogarea ca să candideze, iar lui nici nu i s-a uscat bine cerneala pe adeziune și hotărăște el când și cum iese din politică Ludovic Orban!? Nu îi e rușine un pic!? (VIDEO)
21:50 - Ludovic Orban: „Klaus Iohannis nu poate constituțional și moral să intervină în competiția internă a PNL. Nu e adevărat că relația mea cu președintele s-a răcit”