Un hoț cu gusturi „rafinate”, la Iași: Nu avea nevoie de bani și bijuterii, îi plăceau tomberoane

Un hoț cu gusturi rafinate, la Iași: Nu avea nevoie de bani și bijuterii, îi plăceau tomberoane
Foto: pixabay.

Un bărbat din comuna Scobinți, județul Iași, a fost condamnat de magistrații ieșeni la doi ani şi şase luni de închisoare cu executare, pentru furt calificat. Ieșeanul a furat alimente și obiecte din case nelocuite, timp de trei luni. Indiferent că era vorba de borcane cu carne, covrigi, cabluri, pungi sau chiar un tomberon, hoțului nu îi scăpa nimic. Ulterior, acesta a fost arestat preventiv și trimis în judecată, informează bzi.

Hoțul a pus mâna pe nenumărate bunuri

Potrivit sursei citate, din luna aprilie a acestui an și până în mai, individul a pus mâna pe nenumărate bunuri, precum pensule, o bidinea, circa 20 de conserve de carne şi peşte, pungi cu zahăr, două pungi cu covrigi, articole de îmbrăcăminte, pături şi lenjerii de pat, un covor persan, un televizor, dar și un tomberon. Deși credea că nimeni nu va sesiza lipsa lucrurilor, s-a înșelat. Prejudiciul produs a fost de ordinul câtorva mii de lei.

Pe lista lungă de bunuri trecute pe numele individului se regăsește și un tomberon.

„În seara zilei de 04.05.2022, în jurul orei 21:00, inculpatul a pătruns, prin forțarea unei ferestre, în interiorul locuinţei (nelocuite) persoanei vătămate, de unde a sustras veselă din ceramică, două pilote Dormeo, două plăpumi, un tomberon din PVC, un covor persan și diferite produse alimentare (zahăr, ulei, conserve), bunuri în valoare de circa 1.500 de lei”, precizau anchetatorii.

Individul a furat covrigi și zahăr

Mobilier sau alimente, nimic nu a scăpat din vizorul hoțului modest care acționa mereu la fel, forțând ferestrele caselor pe care le știa nelocuite.
„A pătruns, prin forţarea unei ferestre, în interiorul locuinţei persoanei vătămate, din comuna Scobinţi, de unde a sustras mai multe borcane cu carne, pensule, o bidinea, circa 20 de conserve de carne şi peşte, pungi cu zahăr, două pungi cu covrigi, scule (clești, patent, ciocane) şi mai multe cabluri şi prelungitoare electrice”, precizau oamenii legii, citați de bzi.

Urmăriți B1TV.ro și pe