Un polițist din cadrul IPJ Giurgiu a cerut conducerii un porc de Crăciun, după ce a „mușcat” gluma unui coleg

Un polițist din cadrul IPJ Giurgiu a cerut conducerii un porc de Crăciun, după ce a „mușcat” gluma unui coleg
Foto: Pixabay.com

Este anchetă la Inspectoratul de Politie al Județului Giurgiu, după ce un agent de la Rutieră a luat în serios gluma unui coleg și a cerut conducerii un porc de Crăciun de 160 de kg.

Gluma a pornit de la un polițist din cadrul IPJ Giurgiu, care le-a transmis colegilor faptul că șefii instituției sunt obligați să le dea un porc de Crăciun, iar greutatea acestuia este stabilită în funcție de vechimea în muncă.

Un polițist din Giurgiu le-a cerut șefilor un porc de Crăciun, după ce a fost păcălit de un coleg

Agentul a luat în serios ceea ce i-a transmis colegul său, iar astfel a solicitat conducerii un porc de Crăciun cu o greutate de 160 de kg. Totuși, bărbatul a ignorat faptul că în 2021 nu s-ar fi putu da o ordonanță pentru anul 2018, iar astfel nu s-a prins că totul este doar o glumă.

Astfel, în declarație agentul a scris ,,am onoarea să vă expun următoarele: vă rog să aprobați repartizarea unui porc de Crăciun conform ordonanței 114/2018 din data de 17.11.2021„. Ajunsă și în spațiul virtual, cererea a fost motiv de amuzament pentru internauți.

Agentul nu a realizat faptul că în 2021 nu s-ar fi putut da o ordonanță pentru anul 2018, așa că nu s-a prins că totul este doar o glumă între colegi.

Gluma polițistului de la IPJ Giurgiu a dus la o anchetă internă

Inspectoratul de Poliție al Județului Giurgiu a demarat astfel o anchetă

În plus, erau și alte greșeli in documentul înaintat comandantului de la IPJ Giurgiu. De îndată ce ancheta este finalizată, vor fi date sancțiuni celor doi polițiști de la rutieră.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.