Un polițist din Oradea, sechestrat și umilit de patru bărbați, după ce agentul ar fi încercat să îi „fure” iubita unuia dintre agresori

Un polițist din Oradea, sechestrat și umilit de patru bărbați, după ce agentul ar fi încercat să îi „fure” iubita unuia dintre agresori
Foto: Poliția Română / Facebook

Un polițist din Oradea a trecut prin clipe de coșmar, după ce a fost sechestrat și umilit de patru bărbați. Motivul ar fi fost unul amoros, pentru că agentul ar fi încercat să îi fure iubita unuia dintre agresori.

Polițistul i-ar fi cerut tinerei favoruri amoroase, iar iubitul acesteia a considerat că este cazul să îi aplice o corecție.

Un polițist din Oradea, sechestrat de patru bărbați după ce i-a făcut avansuri iubitei unuia dintre ei

Un bărbat din Oradea a întocmit planul pas cu pas, pentru a-l umili pe agentul care ar fi încercat să îi fure iubita. Totul ar fi început în 2019, după o ceartă pe care a avut-o cu partenera sa. În acel moment, agresorul a descoperit în telefonul tinerei mai multe conversații intime între femeie și agentul de Poliție.

Agentul i-ar fi făcut femeii propuneri indecente și i-ar fi cerut să se apuce de videochat, transmit Știrile Kanal D.

Din aceste motive, agresorul a decis să se răzbune pe agentul de poliție. Bărbatul ar fi plănuit această răzbunare încă din 2019 și a apelat la alți trei prieteni care să-l facă pe polițist să plătească.

Cei patru i-au dat întâlnire bărbatului într-o parcare din localitate, acolo unde l-au așteptat înarmați și s-au urcat în mașina sa. Cei patru au fost înarmați cu: o sabie, o bâtă și un cuțit.

Bărbatul a fost amenințat și obligat să își ceară scuze față de femeie, dar cum aceasta nu a răspuns la telefon, agresorii l-au dus forțat la tânără acasă, acolo unde a fost sechestrat, amenințat și obligat să facă același lucru. Totodată, agentul din Oradea ar fi fost șantajat de cei patru bărbați, după ce ar fi recunoscut în mesajele pe care i le trimitea femeii că consumase droguri.

Agresorii, prinși în aceeași noapte

Odată reveniși în oraș cu polițistul, cei patru bărbați erau deja așteptați de patrulele Poliției Orade, pe care le alertase colegul lor.

Aceștia au fost duși la secție și au fost audiați, iar instanța le-a dat o pedeapsă cu suspendare, însă procesul este în desfășurare, notează sursa citată.