Un polițist din Suceava a murit la 48 de ani în timpul unei partide de vânătoare

Un polițist din Suceava a murit la 48 de ani în timpul unei partide de vânătoare

Florinel Roman Nedelea, șeful de post de la Coșna, în vârstă de 48 de ani a decedat în timpul unei partide de vânătoare. Moartea polițistului a fost cauzată de un infarct.

Polițistul a murit chiar în ziua în care fetița acestuia împlinea 6 ani.

Mesaje de adio

Florinel Roman Nedelea era tatăl a două fetițe, în vârstă de 6 și 10 ani. ”Cu durere nemărginită vă anunțăm că Florin a ajuns acasă. Pentru cei ce l-au cunoscut, iubit și apreciat vă așteptăm să vă luați rămas bun de la el. Înmormântarea va avea loc vineri, la ora 10:00 la biserica Sf. Dumitru din Poiana Negri. El va trăi mereu prin fetițele noastre, te iubim infinit îngerul nostru!”, a declarat soția polițistului, potrivit ziare.com.

Comisarul-șef Marius Ciotău, Președintele Corpului Național al Polițiștilor (CNP), organizația Suceava, și-a transmis condoleanțele adăugând că Nedelea era un om și un coleg deosebit.

„Regretăm profund trecerea în neființă a Șefului de post Coșna, agent Florinel Roman Nedelea, plecat mult prea devreme dintre noi. A fost un om de o noblețe cum rar mai găsești astăzi și va rămâne pentru totdeauna în sufletele noastre. Colectivul Primăriei Coșna transmite sincere condoleanțe familiei îndurerate”, a transmis Primăria Coșna, conform aceleiași surse.

Urmăriți B1TV.ro și pe