Un preot a făcut furori pe rețelele sociale, după ce a alergat la un maraton din Brașov: Lăudat fie domnul / L-aș vota popa anului (FOTO)

Un preot a făcut furori pe rețelele sociale, după ce a alergat la un maraton din Brașov: Lăudat fie domnul / L-aș vota popa anului (FOTO)
Foto: Pixabay.com

Un preot a devenit viral pe Facebook, după ce a alergat la un maraton în Brașov. Părintele a fost fotografiat în timpul cursei, iar imaginile s-au răspândit rapid pe Facebook.

„Lăudat fie domnul cu numărul 3067”, a scris Predeal Forest Run pe Facebook, atunci când a distribuit fotografiile cu preotul.

Părintele a participat, în weekendul care tocmai  a trecut, la Predeal Forest Run, competiție în cadrul căreia a alergat prin pădure. Preotul a ales să poarte chiar o sutană, veșmânt preoțesc, pentru a se remarca la eveniment.

Imaginea a stârnit o mulțime de reacții amuzante ale internauților. „Parintele, unde ti-e cadelnita?”, a scris cineva la imaginile distribuite pe Facebook.

„Dovada că,,omul sfințește locul”! Bravo lui!”, a mai afirmat un internaut. „L-as vota popa anului 2021! E pe ‘patrafiru’ lui!”, a mai comentat o altă persoană.

Tags:
Ultima oră
11:59 - Kelemen Hunor: Putem să avem dispute, dar să nu renunţăm la parteneriat. Să trecem pentru neînţelegerile şi peste orgoliile personale (VIDEO)
11:43 - Klaus Iohannis: Nu există niciun motiv ca premierul să fie demis sau să-și dea demisia / Guvernarea nu e un loc în care unii parteneri se confruntă de parcă ar fi pe rețelele sociale, iar când apare primul impas își iau lucrurile și pleacă (VIDEO)
11:28 - MAE: Românii nu vor mai putea să intre în Marea Britanie cu buletinul din octombrie 2021
11:12 - Klaus Iohannis, la congresul PNL: Sub scuza confruntării democratice firești nu se pot ascunde atacurile la persoană / Cu atât mai mult când premierul și miniștrii liberali sunt atacați din toate părțile, PNL ar trebui să-i susțină (VIDEO)
11:01 - Raluca Turcan: Mă interesează ca votul să fie corect, iar PNL să livreze rezultate bune. Trebuie să iasă un premier întărit din acest congres (VIDEO)
10:49 - Surse: Mai mulți liberali din echipa lui Ludovic Orban ar fi început să rupă perdelele care ar fi secretizat votul la congres
10:30 - CONGRES PNL | Florin Cîțu, despre cei care protestează: „Și AUR, și USR, și PSD sunt în Opoziție, asta face Opoziția” (VIDEO)
10:28 - Ludovic Orban: Am convingerea că voi câștiga. Se alege între cel care a provocat criza guvernamentală și omul care vine cu soluția (VIDEO)
10:19 - Emil Boc: Liberalii au de ales între un președinte de partid cu un anumit bagaj și un premier cu anumite perspective / Nu am discutat despre reîmpărțirea portofoliilor, important e ca USR PLUS să revină la masa negocierilor (VIDEO)
10:04 - Spitalul de Boli Infecţioase din Iaşi nu mai face față numărului mare de pacienți. Număr record de internări