Vâlcea: O întreagă familie, intoxicată cu monoxid de carbon. O adolescentă și-a pierdut viața

Vâlcea: O întreagă familie, intoxicată cu monoxid de carbon. O adolescentă și-a pierdut viața
Sursa Foto: Digi24

O adolescentă în vârstă de 14 ani din localitatea Fârtăţeşti, judeţul Vâlcea, și-a pierdut viața în noaptea de vineri spre sâmbătă, intoxicată cu monoxid de carbon de la o instalaţie de încălzire a apei. Alerta a fost dată de o femeiecare a sunat la 112 pentru a cere ajutor pentru minoră, spunând că este înecată. Aceasta a negat la telefon faptul că ar fi vorba despre intoxicarea cu monoxid de carbon, însă a fost sfătuită să scoată o scoată la aer şi să înceapă resuscitarea. Din păcate, medicii care au ajuns imediat la fața locului nu au mai putut să o readucă la viață, potrivitgazetanoua.ro.

„Decesul acesteia fiind declarat de către medicul de la ambulanță la ora 00.36”, a afirmat reprezentantul ISU.

Alte 3 persoane, dintre cei 9 care se aflau în locuință, au avut nevoie de îngrijiri medicale.Este vorba despre ofemeie de 34 ani semiconștientă cu semne vitale evaluată de SMURD,o fetiță de 3 ani cu atac de panică, o femeie de 55 de ani care a primit îngrijiri medicale.

Între timp, la fața locului a ajuns un echipaj de pompieri cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, pentru a verifica sursa de producere a intoxicării și a preveni producerea altor evenimente.

„Cercetările preliminare efectuate la fața locului arată că în casa în care s-a produs tragedia se aflau 9 persoane din care 3 se aflau în vizită. Victimele s-au intoxicat cu monoxid de carbon de la o instalație care asigura încalzirea apei în baie, un instant racordat la o butelie GPL”, a conchis reprezentantul ISU.

Ultima oră
22:19 - Milionarul Sebastian Dobrincu reacționează după ce Mimi a vorbit despre despărțirea lor: Nu este o victimă
22:15 - Scandalul dintre președintele și premierul croat continuă: „Este o ruşine, este scandalos, subminează prestigiul şi credibilitatea Croaţiei”
22:04 - Ministrul Cadariu, despre ajutorul pentru antreprenorii din HoReCa: Toți beneficiarii vor fi plătiți până la sfârșitul lunii ianuarie
21:54 - Centrele de testare gratuită din spitale vor funcționa, de săptămâna viitoare, doar în weekend. Anunțul lui Alexandru Rafila (VIDEO)
21:43 - Gheorghe Pecingină: ANRE avea rolul să verifice și să supravegheze situația. E foarte important să aflăm adevărul ca pe viitor să înțeleagă toată lumea că statul român e protejat de anumite instituții (VIDEO)
21:39 - „Prințesa urbană” părăsește România: „E un bilet doar dus. Plecăm după mulţi ani în care am făcut totul să contribuim la schimbarea lucrurilor care atât de tare mă întristează” (VIDEO)
21:38 - Sorin Bontea a mers pentru prima dată în Grecia la filmările Chefi fără limite de la Antena 1: Nu m-a atras niciodată (GALERIE FOTO)
21:22 - Cum a reușit Rusia să strângă rândurile-n NATO. Mircea Geoană: Frumusețea acestei alianțe e că, în clipa în care apare o provocare, ea are un reflex de a se uni (VIDEO)
21:17 - Câinele încă o așteaptă acasă pe jurnalista mexicană asasinată de mafie. Imaginile induioșătoare au împânzit internetul
21:15 - Mircea Geoană: NATO a făcut un apel și pentru retragerea trupelor rusești din Transnistria, Abhazia și Osetia de Sud, respectiv Crimeea și Donbas. Prezența militară rusească, împotriva voinței țărilor respective (VIDEO)