Zeci de doze de heroină au fost oprite de la comercializare / Acestea urmau să fie vândute cu 100 de lei bucata

Zeci de doze de heroină au fost oprite de la comercializare / Acestea urmau să fie vândute cu 100 de lei bucata
Sursa Foto: Poliția Română / Facebook

Trei bărbați din București au fost prinși în timp ce voiau să vândă droguri. Aceștia închiriaseră un apartament în Iași, iar cu ajutorul dealerilor locali plasau „marfa” pe piață. Doza de heroină costa 100 de lei, iar gramul era vândut cu sume cuprinse între 500 și 700 de lei.

Peste 120 de doze de heroină au fost oprite de la comercializare

În urma unor percheziții făcute în apartamentul închiriat de cei trei bărbați, oamenii legii au găsit, marți, 14 martie, heroină ascunsă într-un tub de hârtie igienică, deasupra unor țevi.

Din cele 12 grame descoperite în apartamentul din Iași, traficanții de droguri puteau porționa și ambala peste 120 de doze destinate vânzării. Autoritățile au mai găsit și 6.400 de lei și 100 de euro.

„Din cercetări a rezultat faptul că inculpații s-au asociat cu dealeri locali din Iași, în vederea comercializării heroinei (…) Au vândut heroina cu prețul de 100 lei pentru o doză sau cu sume cuprinse între 500 și 700 lei pentru un gram”, arată comunicatul DIICOT, potrivit digi24.ro.

Bărbații au fost reținuți pentru 24 de ore pentru trafic de droguri de mare risc. Aceștia urmează să ajungă în fața unui judecător de la Tribunalul Iași cu o propunere de arestare preventivă.

Urmăriți B1TV.ro și pe