Lucian Iliescu (PMP): Alegerile în sectorul 5 trebuie anulate și organizat un nou scrutin electoral. Renumărarea voturilor nu rezolvă nimic!

Lucian Iliescu (PMP): Alegerile în sectorul 5 trebuie anulate și organizat un nou scrutin electoral. Renumărarea voturilor nu rezolvă nimic!

Senatorul Lucian Iliescu, candidat PMP pentru Primăria Sectorului 5 susține că votul pentru această primărie a fost ”fraudat grosolan” și solicită anularea alegerilor și organizarea unui nou scrutin, precizând că renumărarea voturiloir nu va rezolva nimic. Într-o postare pe Facebook, Iliescu acuză candidații stângii că au fraudata cu bună știință alegerile și precizează că s-a adresat încă din data de 25 septembrie Ministerului Afacerilor Interne, cerând să fie luate măsuri pentru a preveni traficarea voturilor.

Candidatul PMP la Primăria Sectorului 5 cere anularea alegerilor și organizarea unui nou sscrutin: Procesul de votare a fost fraudat grosolan

”Alegerile în sectorul 5 trebuie anulate și organizat un nou scrutin electoral. Renumărarea voturilor nu rezolvă nimic! În cel mai rău caz arată în plus hoția acestor alegeri.

Mă adresez pe această cale instituțiilor abilitate ale Statului Român, respectiv:

Biroului Electoral Sector 5

Biroului Electoral Central

Ministerului de Interne

Prefectura Municipiului București

Am atras atenția oficial Ministerului de Interne în data de 25.09.2020 să prevină traficarea voturilor. Procesul de votare în Sectorul 5 a fost fraudat grosolan și cu bună știință de către candidații stângii care s-au bătut în cumpărarea de voturi.

Nu asta e România!!!

Nu pot să cred că îmi cresc copiii într-un astfel de oraș!!!

Nu se poate că în anul 2020 să avem primari aleși pe bani!!!”, a scris Lucian Iliescu, pe Facebook.

Lucian Iliescu: Mai contează alegerile locale în Sectorul 5?

Senatorul PMP dă și niște exemple în acest sens.

”Mare diferență dintre votul zonei Kogălniceanu și zona Ferentari!!!

Cartierul Ferentari:

O stradă a votat cu un candidat iar cealaltă cu altul. Fiecare a avut ,,proiectul” lui pe strada respectivă!!! De exemplu:

Pe Strada Amurgului (,,ghetouri’’) la Secția Votare 888 ,,au acceptat’’ proiectul Piedone (42.4% – 173 voturi pe când Vanghelie a luat 9.07 % – 37 voturi iar pe strada vecină Piatra Albă la Secția Votare 889 ,,au acceptat’’ proiectul Vanghelie (39.57% – 148 voturi pe cand Piedone a luat 22.99% – 86 voturi). Și lista poate continua!!!

Întreb pentru câțiva vecini de-ai mei cum să le explic ,,proiectele’’ ca să le înțeleagă!!

Umblă în tot sectorul vorba că s-au dat bani între 200 și 500 ron/vot. TRIST!!

În zona școlii 127 din str. Munții Carpați (Târgul Pucheni) s-au distribuit anterior votului ,,proiecte’’ constând în zahăr, ulei, făina și 100 lei pentru ,,studiu de fezabilitate al proiectului’’.

Clanurile interlope așteaptă aceste alegeri pentru a-și rotunji veniturile ilicite iar noi stăm și ne uităm cum ne sfidează și ne decid soarta din patru în patru ani.

Toate acestea se întâmplă cu largul concurs al unor candidați care azi s-au trezit primari peste noapte.

Mai contează alegerile locale în Sectorul 5?

Mai contează să vorbim de programe și dezvoltarea sectorului 5?

Ce mai contează atâta timp cât alți candidați au ,,proiecte bazate pe cașcaval’ pentru fiecare stradă din cartierele nevoiașe ale sectorului.

Câte vize de flotant s-au făcut în ultimele 30 zile în Sectorul 5?

Câte vize de flotant s-au făcut în celelalte sectoare?

Chiar nu verifică nimeni?

,,FLOTANȚII’’ făcuți înainte de data de 4 Septembrie au fost înscriși pe listele permanente. Câți sunt domnule fost primar?

,,FLOTANȚII’’ făcuți după 4 Septembrie au votat pe listele suplimentare. Știti câți au fost? Vă spun eu, aproximativ 1800 oameni”, mai precizează Iliescu.

În postarea sa, candidatul PMP se referă și la observatorii din secțiile de votare, despre care spune că ”sunt oameni plățiti legal care influențează votul pe bani”.

”România trebuie să dea un prim exemplu de respectarea legii și a democrației privind refacerea alegerilor în Sectorul 5”, mai susșine Lucian Iliescu.

Și Cristian Băcanu (PNL/USR-PLUS) denunță o fraudă la votul pentru Primăria Sectorului 5

Despre fraudarea voturilor din Sectorul 5 a vorbit și contracandidatul lui Iliescu, Cristian Băcanu, care a intrat în cursa electorală ddin partea PNL, cu susținerea USR-PLUS. Într-o intervenție telefonică în cadrul Știrilor B1 TV, Băcanu a anunțat că a fost cerută renumărarea voturilor, în condițiile în care termenul legal pentru solicitarea reorganizării scrutinului a expirat.

Cristian Popescu Piedone, condamnat în primă instanță, la opt ani și șase luni de închisoare în dosarul Colectiv,a revendicat, luni dimineață victoria în alegerile locale pentru Sectorul 5 al Capitalei.

Lucian Iliescu (PMP): Alegerile în sectorul 5 trebuie anulate și organizat un nou scrutin electoral. Renumărarea voturilor nu rezolvă nimic!

Ultima oră
18:09 - Horoscop Alina Bădic pentru săptămâna 5 – 11 decembrie. Săgetătorii să fie foarte atenți ce vorbesc, cu cine vorbesc și ce promisiuni fac (VIDEO)
17:41 - Sorin Grindeanu: Eliminarea taxei de pod la Cernavodă-Feteşti, pe agenda Parlamentului săptămâna viitoare. Dacă am renunța la taxă, ne-am duce în jos cu 30 de milioane de euro în bugetul CNAIR
17:14 - Vaslui: Un tânăr care suferă de depresie şi-a tăiat gâtul cu drujba. El a fost dus cu elicopterul SMURD la Spitalul Sf. Spiridon din Iaşi, unde a fost operat
16:48 - Sorin Grindeanu: În România nu avem cotă unică, asta e o prostie / S-a convenit ca la anul să avem o discuție așezată, dacă merită să umblăm la sistemul fiscal
16:26 - Tânără cu dizabilităţi dintr-un centru din Vâlcea, cu fractură la un picior netratată de jumătate de an şi cu malnutriţie severă / Parchetul a deschis dosar penal
15:47 - Sorin Grindeanu: Judeţele Brăila şi Galaţi au nevoie rapid de sprijinul Guvernului, prin dezvoltarea infrastructurii de transport. Podul trebuie să fie dat în circulaţie până la sfârşitul anului viitor
15:22 - Austria are câini noi de pază
15:10 - Dragoș Săvulescu a devenit tătic cu ajutorul unei mame surogat. Mesajul consoartei fostului acționar
14:35 - Adrian Negrescu: Coșul de cumpărături de Crăciun, mai scump cu până la 40% fața de anul trecut. Vom mâncă mai puțin, la calitate mai slabă. Scumpirile vor continua (VIDEO)
13:41 - 18 orașe și 238 de localități înregistrează rate de incidență de peste 3 la mia de locuitori