Bendei, la control! ȘEFUL Digi, din nou LA POLIȚIE (VIDEO)

Bendei, la control! ȘEFUL Digi, din nou LA POLIȚIE (VIDEO)

A fost din nou o dimineaţă neplăcută pentru Ioan Bendei. Şeful DIGI a mers la secţia 17 de Poliţie pentru a da cu subsemnatul, în cadrul controlului judiciar impus de DNA.

Bendei este urmărit penal și a fost pus sub control judiciar în dosarul privind acordarea drepturilor de televizare a meciurilor de fotbal din Liga 1.

Bendei, la control! ȘEFUL Digi, din nou LA POLIȚIE

#DIRECT_ONE_1r2qhf#

“Cum comentaţi acuzaţiile care vi se aduc? Cum aţi intrat cu telefonul în DNA? Aţi păstrat legătura cu doamna Iordăchiţă? Câte telefoane i-aţi montat doamnei Iordăchiţă? Cum aţi intrat cu telefonul în DNA? Nu aveţi nimic de comentat?”

Niciun răspuns! Ioan Bendei a fugit din nou de presa. Ca și la precedentele ocazii, boss-ul Digi a refuzat să stea de vorbă cu jurnaliștii. În urmă cu o săptămâna, Bendei chiar a sprințat mai ceva ca Usain Bolt atunci când a văzut camerele de luat vederi.

Bendei a fost pus sub control judiciar în dosarul privind acordarea drepturilor de televizare a meciurilor de fotbal din Liga 1. Seful DIGI este acuzat de dare de mită și complicitate la spălare de bani. Procurorii au pus sechestru pe conturile RCS&RDS în valoare de aproape 14 milioane de lei. Sechestru a fost pus şi pe conturile fostei firme a fiului lui Dumitru Dragomir, de peste 16 milioane de lei.

Urmăriți B1TV.ro și pe