S-a aflat! Unde va lucra Liviu Dragnea la Penitenciarul Rahova: S-a întors la meseria de bază! La fiecare patru zile muncite, condamnatul câştigă o zi scăzută din pedeapsă

S-a aflat! Unde va lucra Liviu Dragnea la Penitenciarul Rahova: S-a întors la meseria de bază! La fiecare patru zile muncite, condamnatul câştigă o zi scăzută din pedeapsă
Foto: Inquam Photos / George Calin

Liviu Dragnea a terminat perioada de carantină și a fost introdus în câmpul muncii.

Deși ceruse să lucreze la bucătăria Penitenciarului Rahova, fostul lider PSD a fost trimis la atelierul auto, a mărturisit Codrin Ștefănescu.

LIDIA BUBLE, GOALĂ PUȘCĂ LA DUȘ! RĂZVAN A PRINS-O ÎN FAPT! AVEM IMAGINI COMPROMIȚĂTOARE (GALERIE FOTO)

Dragnea, care ispășește o pedeapsă de 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare, s-a întors practic la meseria de bază şi repară maşinile Administraţiei Penitenciarelor.Digi24 amintește căfostul șef PSDeste absolvent al Facultăţii de Transporturi Auto a Politehnicii din Capitală, iar primul loc de muncă a fost la Secţia auto a Întreprinderii de Utilaj Greu şi Transport pentru Construcţii Craiova.

Potrivit legii, la fiecare patru zile de lucru în timpul detenţiei, condamnatul câştigă încă o zi scăzută din pedeapsă.

LACRIMI ÎN TELEVIZIUNE! BIATA TEO TRANDAFIR! CARMEN HARRA A FĂCUT ANUNȚUL CUMPLIT! NU MAI ARE NICIO ȘANSĂ (GALERIE FOTO)

La service voia să ajungă Radu Mazăre, dar conducerea de la Rahova a decis ca fostul edil să fie trimis la atelierul de croitorie.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
22:54 - Copil dispărut în Galați a fost găsit în Gara de Nord. Românii au primit mesaj RoAlert
22:53 - Marin Gherman: Am văzut o oarecare schimbare de paradigmă în ce a spus Putin. E destul de primejdios. S-a ajuns prea departe în acest vis al unui om care nu gândește la viitor, ci trăiește în trecut (VIDEO)
22:46 - Saveta Bogdan, reacție surprinzătoare la bătaia dintre Anamaria Prodan şi Reghecampf: „Eu i-aș zice să se liniștească…”
22:29 - Presa din Spania susține că Iker Casillas și Shakira formează un cuplu / Ce reacție a avut fostul portar
22:27 - Joe Biden: „America şi aliaţii săi nu vor fi intimidaţi de Putin şi de cuvintele sale nechibzuite”
22:09 - Câte zeci de mii de euro a scos Mario Fresh din buzunar pentru noua sa mașină: „Când munca dă roade”
21:57 - Jurnalistul Marin Gherman, despre anunțul anexării teritoriilor ucrainene: „Evenimentul de astăzi trebuia să fie o mare sărbătoare pentru Rusia, dar ne-a adus aminte de un priveghi”
21:56 - Vladimir Putin a cântat la concertul de anexare din Piața Roșie: „Victoria va fi a noastră” (VIDEO)
21:37 - Bogdan Paraschiv, subsecretar de stat: Guvernul, și mai ales Ministerul Familiei, sprijină tinerii și familiile la început de drum prin programele Student Invest și Family Start (VIDEO)
21:35 - Autoritățile din regiunea natală a ministrului rus al Apărării Serghei Șoigu vor distribui o oaie, doi saci de cartofi și varză familiilor bărbaților mobilizați