O femeie și-a ucis bebelușul în bătaie, apoi l-a aruncat în râu. Cum a încercat tânăra să acopere oribila crimă

O femeie și-a ucis bebelușul în bătaie, apoi l-a aruncat în râu. Cum a încercat tânăra să acopere oribila crimă

O tânără mămicăși concubinul ei sunt acuzați că ar fi ucis bebelușul femeii în bătaie, apoi l-au pus într-o pungă de plastic și l-au aruncat într-un râu. Pentru a scăpa de povară, mama-criminală a folosit o scuză ieșită din comun.

Crimă înfiorătoare în Rusia

O femeie din Rusiaeste acuzată că și-a ucis bebelușulde doar șapte luni, apoi l-a pus într-o pungă și l-a aruncat în râu. Proaspăta mămică ar fi avut și un complice. Este vorbachiar despre partenerul ei de viață.Se pare că bărbatul a și fost, de fapt, autorul pricipal al crimei.

Conform organelor de poliție din localitate, bărbatul, în vârstă de 29 de ani, pe nume Yevgeniy Gavrilov, ar fi bătut cu bestalitate copilul în vârstă de doar șapte luni. În timp ce bebelușul dormea, Gavrilov, fiind sub influența băuturilor alcoolicela acea vreme, ar fi căzut peste patul celui mic, rupându-l.

Văzând cele întâmplate, copilul a început să plângă în hohote, iar bărbatul a văzut negru în fața ochilor și l-a luat la bătaie pe copil, lovindu-l cu putere în mod repetat în zona capului, provocându-i moartea.

În urma teribilului incident, corpul neînsuflețit al micuțului a rămas în casă timp de trei zile până ce mama acestuia și iubitul ei au decis să scape de el. L-au înfășurat într-o pungă plastic, l-au transportat până în alt oraș, toate acestea având loc în zona Chelyabinsk, și au aruncat trupul neînsuflețit în râul Miass.

Cum au încercat cei doi amorezi să își ascundă fapta

Pentru ca pachetul cu trupul neînsuflețit al bebelușuluisă nu iasă la suprafață, cei doi crminali au pus și pietre alături de corpul lui Nikita. Mai mult decât atât, mama copilului, în vârstă de 24 de ani, pe nume Tatiana Pupishina, a alertat organele de poliție, spunând că bebelușul ei a fost răpit, pentru ca fapta ei să nu fie descoperită.

Cu toate acestea, autoritățile au aflat că cele spuse de femeie nu sunt adevărate, mai ales după declarațiile contradictorii ale acesteia.În cele din urmă, povestea cusută cu atță albă a fost scoasă la iveală, iar Tatiana i-a condus, într-un sfârșit, pe oamenii legii la locul în care au aruncat trupul copilului.

Tatiana Pupishina și Yevgeniy Gavrilov sunt acum acuzați de uciderea unui copil, fiind reținuți pentru mai multe declarații., conform Spynews.ro.

De menționat este că, în momentul de față, investigațiile continuă în acest caz.

Ultima oră
00:18 - Raed Arafat: DSU nu se bagă peste Ministerul Sănătăţii, atribuțiile sale sunt stabilite prin lege/ DSU nu este un om. Dacă deranjează şeful – păstrezi sistemul, scapi de om
00:03 - Cornel Constantiniu cedează în fața bolii. Artistul nu mai poate vorbi
23:59 - Dosare penale de ucidere din culpă în cazurile a 13 pacienți COVID-19 decedați la secția ATI a Spitalului Județean din Sibiu
23:31 - Daniel Funeriu, despre testarea COVID a copiilor: Dacă elevii și profesorii germani pot să facă acest lucru, nu cred că suntem noi mai slab dotați / E nevoie de un efort suplimentar al tuturor / Anul școlar trebuie prelungit (VIDEO)
23:29 - Elena Merișoreanu a primit o veste ce i-a schimbat viața! Artista nu a mai putut să iasă pe scenă
23:11 - Ce spune Gina Pistol, despre revenirea la „Asia Express”: „Se duce o luptă în mine”
22:53 - Daniel Funeriu: Politicianul român vrea descentralizare când vine vorba să cheltuiască bănuții de la Guvern. Când trebuie să-și asume responsabilități, brusc nu-i capabil să ia simple decizii (VIDEO)
22:52 - Răzvan Simion vorbește, pentru prima dată, despre cuceririle sale amoroase „Mi-a fost foarte greu”
22:47 - Kelemen Hunor: I-am cerut ambasadorului Germaniei să sprijine aderarea României la Schengen şi încetarea Mecanismului de Cooperare şi Verificare
22:17 - Cristian Diaconescu (PMP): România putea beneficia cu trei luni mai devreme de primii bani din PNRR. Prostia și hoția nu sunt scuze (VIDEO)