Papa Francisc s-a rugat pentru victimele incendiului de la Piatra – Neamț. Suveranul Pontif a transmis și un mesaj de compasiune (VIDEO)

Papa Francisc s-a rugat pentru victimele incendiului de la Piatra – Neamț. Suveranul Pontif a transmis și un mesaj de compasiune (VIDEO)
Foto: hepta.ro/Zuma Press / Evandro Inetti

Papa Francisc s-a rugat în cursul zilei de duminică pentruvictimele incendiului de la Piatra Neamț, acolo unde zece persoane au decedat în secția ATI, iar alte 6 sunt în stare critică. La finalul predicii „Angelus”, Suveranul Pontif a transmis un mesaj de compasiune și a discutat desprea tragedia petrecută în România, în cursul serii de sâmbătă.

„Într-o structură spitalicească din România, în care erau internați mai mulți pacienți afectați de coronavirus, a izbucnit un incendiu care a provocat victime. Îmi exprim compasiunea mea și mă rog pentru ei, să ne rugăm pentru ei!”, a fost mesajul Suveranului Pontif, din cursul zilei de duminică, potrivit Digi24.

Tags:
Ultima oră
16:17 - Tribunalul București a suspendat greva de la STB și a dispus reluarea activității
16:07 - Lupta împotriva traficului de persoane, o prioritate pentru Guvern. Nicolae Ciucă: Vreau să mă asigur că avem o coordonare solidă de la nivelul Cabinetului
16:04 - Stadiul lucrărilor de reabilitare la Hotelul Concordia, locul unde s-a pecetluit Unirea Principatelor: Clădirea îşi va recăpăta farmecul de altădată, după ce a ajuns o ruină
15:59 - Valeriu Gheorghiţă: Protecţia după doza booster crește cu 60% faţă de infecţia cu Omicron și cu 90% faţă de cazurile severe și deces (VIDEO)
15:46 - O mare victorie: Indexarea alocațiilor pentru copii în Austria încalcă legea UE!
15:30 - Marcel Ciolacu, replică la acuzațiile aduse de liberali ministrului Sănătății: Am să-i solicit lui Alexandru Rafila să-și ceară scuze că nu mai sunt 500 de decese pe zi (VIDEO)
15:23 - Marcel Ciolacu: Evaluarea miniștrilor, dacă dorim să trăim într-o țară normală, o face primul-ministru. Eu cred că România are nevoie de această coaliție (VIDEO)
15:21 - Acuzații grave, aduse la adresa lui Cătălin Zmărăndescu. Cum ar fi încălcat regulamentul de la Survivor România 2022
15:17 - Marcel Ciolacu, după întâlnirea cu ambasadoarea Franței: I-am transmis să facem din aderarea României la spațiul Schengen o prioritate în mandatul președinției franceze a Consiliului UE
15:11 - Motivul incredibil pentru care Jason Momoa și Lisa Bonet se despart după 16 ani. Totul a pornit de la vaccin