”Uitați-vă cum i-a tăiat! Câți au omorât, fraților!”: Un român din Londra a filmat scene teribile din timpul atentatelor. Bărbatul povestește cum a înfruntat un atacator (VIDEO)

”Uitați-vă cum i-a tăiat! Câți au omorât, fraților!”: Un român din Londra a filmat scene teribile din timpul atentatelor. Bărbatul povestește cum a înfruntat un atacator (VIDEO)

Un român care lucrează într-un local din Londra a publicat pe internet mai multe imagini șocante chiar din timpul atentatelor care au avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică în Capitala britanică.

Bărbatul, pe nume Florin Morariu, descrie scenele de teroare de pe străzile Londrei și povestește cum a lovit un terorist.

”E atac terorist aici, nebunii ăștia, fraților, au împușcat oameni. Uitați, fraților! (…) I-am dat un baschet în cap la un terorist. Ferească Dumnezeu, ce e aici! Au aruncat grenande, o grenadă. Ce cuțit i-a băgat la unul în gât… Sunt trei”, povestește bărbatul în timp ce filmează.

”Uitați-vă cum i-a tăiat! Câți au omorât, fraților!”: Un român, angajat într-un local din Londra, a filmat scene teribile din timpul atacurilor de la Londra

#DIRECT_ONE_58px4p#

Dacă întâmpinaţi probleme pe Google Chrome cu vizionarea materialelor VIDEO, daţi CLICK pe linkul acesta şi vedeţi ce paşi trebuie să urmaţi pentru a remedia problema!

La un moment dat, acesta cere unuia dintre colegi să-i aducă un obiect dur pentru a putea riposta în cazul în care este nevoie.

”Adu-mi ceva dur. Du-te și adu-mi parul ăla care e sub masă la mine, am eu unul din ăla de lemn. Adu-mi! Florin, adu-mi făcălețul ăla tare, alb, de sub masă! (…) Ferească Dumnezeu, ce e aici! Teroriștii taie lumea pe stradă. Câți au omorât, fraților! Eram la muncă”, a mai spus bărbatul în timp ce a ajuns într-un loc în care echipele de intervenție acordă primulk ajutor unor răniți.

Șapte persoane au fost ucise și alte 48, rănite în atacurile comise în capitala britanică. Prima lovitură a teroriştilor a venit pe podul Londrei. O camionetă albă a intrat în mulţime, iar zeci de oameni au căzut seceraţi la pământ. Trei indivizi înarmaţi cu cuţite au coborât apoi din mașină și au început să lovească fără milă în stânga şi dreapta.

Ultima oră
23:18 - Ana-Maria Popescu, pentru a cincea oară cea mai bună spadasină a lumii, un record absolut: „Sunt dovada vie că visele devin realitate atunci când crezi și muncești pentru ele” (VIDEO)
22:58 - Dr. Mihai Craiu: Ce este mai greu abia vine. Vaccinarea modestă va aduce repede un nou val, cu multe decese prevenibile
22:39 - Joe Biden, informat despre situația provocată de varianta Omicron. Anthony Fauci nu exclude posibilitatea să fie deja prezentă în SUA: „E aproape invariabil să se răspândească în cele din urmă peste tot”
22:19 - O persoană accidentată la săniuș în Gorj a fost transportată la spital. Salvamont România: Prezenta un traumatism toracic / Vă îndemnăm la prudență în practicarea sporturilor montane
22:09 - Netflix, anchetată în Rusia pentru că ar fi difuzat conținut cu tematică LGBT în rândul minorilor. Compania americană riscă și o suspendare temporară
21:41 - MAE: Ambasada României la Pretoria gestionează situația a 36 de cetățeni români ale căror curse aeriene au fost anulate în contextul variantei sud-africane
21:27 - Gabriela Firea: Solicit primarului general să anuleze de îndată taxa de intrare în Târgul de Crăciun din București. Și familiile cu venituri mici au dreptul să viziteze un târg de Crăciun! (VIDEO)
21:09 - Nicolae Ciucă: Scopul întâlnirii cu Nicușor Dan, să mă asigur că bucureștenii nu vor fi lipsiți de energie termică și apă caldă în această iarnă, dar și să mă informez despre problemele Primăriei Generale
20:46 - Varianta Omicron, detectată și în Germania și Italia. Patru țări europene au depistat până acum cazuri de infectare cu tulpina sud-africană
20:33 - Mihaela Sandu, medalie de bronz la Campionatul European de Șah pe echipe. Rezultate excelente și pentru Bogdan Deac, care continuă să avanseze în clasamentul mondial