”Uitați-vă cum i-a tăiat! Câți au omorât, fraților!”: Un român din Londra a filmat scene teribile din timpul atentatelor. Bărbatul povestește cum a înfruntat un atacator (VIDEO)

”Uitați-vă cum i-a tăiat! Câți au omorât, fraților!”: Un român din Londra a filmat scene teribile din timpul atentatelor. Bărbatul povestește cum a înfruntat un atacator (VIDEO)

Un român care lucrează într-un local din Londra a publicat pe internet mai multe imagini șocante chiar din timpul atentatelor care au avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică în Capitala britanică.

Bărbatul, pe nume Florin Morariu, descrie scenele de teroare de pe străzile Londrei și povestește cum a lovit un terorist.

”E atac terorist aici, nebunii ăștia, fraților, au împușcat oameni. Uitați, fraților! (…) I-am dat un baschet în cap la un terorist. Ferească Dumnezeu, ce e aici! Au aruncat grenande, o grenadă. Ce cuțit i-a băgat la unul în gât… Sunt trei”, povestește bărbatul în timp ce filmează.

”Uitați-vă cum i-a tăiat! Câți au omorât, fraților!”: Un român, angajat într-un local din Londra, a filmat scene teribile din timpul atacurilor de la Londra

#DIRECT_ONE_58px4p#

Dacă întâmpinaţi probleme pe Google Chrome cu vizionarea materialelor VIDEO, daţi CLICK pe linkul acesta şi vedeţi ce paşi trebuie să urmaţi pentru a remedia problema!

La un moment dat, acesta cere unuia dintre colegi să-i aducă un obiect dur pentru a putea riposta în cazul în care este nevoie.

”Adu-mi ceva dur. Du-te și adu-mi parul ăla care e sub masă la mine, am eu unul din ăla de lemn. Adu-mi! Florin, adu-mi făcălețul ăla tare, alb, de sub masă! (…) Ferească Dumnezeu, ce e aici! Teroriștii taie lumea pe stradă. Câți au omorât, fraților! Eram la muncă”, a mai spus bărbatul în timp ce a ajuns într-un loc în care echipele de intervenție acordă primulk ajutor unor răniți.

Șapte persoane au fost ucise și alte 48, rănite în atacurile comise în capitala britanică. Prima lovitură a teroriştilor a venit pe podul Londrei. O camionetă albă a intrat în mulţime, iar zeci de oameni au căzut seceraţi la pământ. Trei indivizi înarmaţi cu cuţite au coborât apoi din mașină și au început să lovească fără milă în stânga şi dreapta.