Emisiunea Britain`s got Talent, din Regatul Unit a fost anulată. Show-ul de talente nu se va filma în 2021, din cauza numărului mare de cazuri de COVID-19

Emisiunea Britain`s got Talent, din Regatul Unit a fost anulată. Show-ul de talente nu se va filma în 2021, din cauza numărului mare de cazuri de COVID-19
FOTO: Facebbok: Britain`s got Talent

Emisiunea Britain`s got Talent nu se va mai difuza în 2021 din cauza pandemiei de COVID-19. Filmările pentru show-ul de talente nu vor putea avea loc, în condițiile creșterii numărului de cazuri de infectare cu SARS-CoV-2 și al răspândirii tulpinii din Regat.

Show-ul de talente asemănător „Românii au Talent”, îi avea drept jurații pe Simon Cowell, Alesha Dixon, Amanda Holden și David Walliams, iar ITV a anunțat că difuzarea acestuia nu se va mai realiza pe parcursul lui 2021, având în vedere contextul epidemiologic, anunță Skynews.ro.

Britanicii au talent (Britain`s got Talent), anulat în 2021

Show-ul pritanic de talente nu se va putea produce în 2021, iar astfel telespectatorii nu se mai pot bucura de momentele excepționale pe care concurenții le aduceau în fiecare sezon.

Pentru realizarea emisiunii TV este necesară prezența unui număr mare de persoane, atât din echipa de producție, cât și din rândul concurenților care vin la audiții.

La începutul acestei luni, ITV a anunțat că filmările pentru sezonul cu numărul 15 au fost amânate din cauza restricțiilor pandemice și au avut loc săptămâna aceasta discuții despre dacă ar putea continua sau nu. Astfel, următorul sezon va fi produs de către Thames și Cowell’s Syco și nu vor începe până în 2022.

„În ciuda faptului că toată lumea de la ITV, Tamisa și Syco fac tot posibilul pentru ca acest lucru să se întâmple și cu prioritatea noastră absolută de a proteja bunăstarea și sănătatea fiecărei persoane implicate în program, de la judecători, gazde și concurenți la toate echipaj și audiență, s-a luat decizia de a muta, din păcate, înregistrarea și difuzarea sezonului 15 al Britain’s Got Talent în 2022”, a declarat un purtător de cuvânt, potrivit sursei citate mai sus.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe