Kanye West îi cere iertare public lui Kim Kardashian. „Știu că ți-am facut rău”

Kanye West îi cere iertare public lui Kim Kardashian. „Știu că ți-am facut rău”
sursa Foto: Instagram

Kanye West i-a cerut public iertare soției sale, Kim Kardashian West, după dezvăluirile careu au luat prin surprindere pe toată lumea, dar și pentru postările controversate de pe Twitter. Acesta a declarat public, în cadrul primului său miting din campania prezidențială, că el și soția sa au luat în considerare avortul atunci când Kim Kardashian a rămas însărcinată cu primul lor copil, North West.

Kanye West îi cere scuze public lui Kim Kardashian

Kanye West îi cere scuze lui Kim Kardashian West după comentariile controversate pe care le-a făcut la mitingul din campania sa prezidențială din Carolina de Sud, dar și pentru cele de pe Twitter de săptămâna trecută.

„Aș dori să îi cer scuze soției mele Kim pentru că a făcut public ceva ce a fost o chestiune privată. Nu am acoperit-o așa cum ea m-a acoperit pe mine. Lui Kim, vreau să spun că știu că ți-am facut rău. Te rog să mă ierți. Îți mulțumesc că ai fost mereu acolo pentru mine”, a scris Kanye West pe Twitter sâmbătă.

Kanye West îi cere scuze public lui Kim Kardashian

Între timp, o sursă a declarat pentru pubicația ET, „Kim și familia sunt fericiți să-l vadă pe Kanye cerând scuze, dar la sfârșitul zilei cel mai important lucru pentru ei este ca acesta să obțină ajutorul de care are nevoie”.

„Kanye a spus că totul îi aruncă lui Kim și familiei și, la timp, se va vindeca, dar sănătatea lui Kanye este prioritară”, adaugă sursa. „Deoarece Kanye nu a răspuns la încercarea lui Kim și a familiei sale” de a-l ajuta, speră că această sucursală publică de măslini este un început pentru el în a-i permite lui Kim să ajute”.

„Kanye a spus lucruri dureroase lui Kim și familiei și cu timpul rănile produse de acestea se vor vindeca, dar sănătatea lui Kanye este prioritară. Din moment ce Kanye nu a fost receptiv la încercarea lui Kim și a familiei de a-l ajuta, ei speră că această ramură de măslin publică este un început pentru ca el să o lase pe Kim să îl ajute”, a mai adăugat sursa.

Kim Kardashian cere compasiune și empatie pentru Kanye West

Kim Kardashian a vorbit despre tulburarea bipolară de care suferă Kanye West prin intermediul mai multor postări pe Instagram Story.

„După cum ştiţi mulţi dintre voi, Kanye are o tulburare bipolară. Oricine suferă de aşa ceva sau are o persoană iubită în viaţa sa care suferă de asta ştie cât de incredibil de complicat şi dureros este de înţeles. Nu am vorbit niciodată în public despre cum ne-a afectat acest lucru acasă deoarece sunt foarte protectoare cu copiii noştri şi cu dreptul lui Kanye la intimitate atunci când vine vorba despre sănătatea lui. Dar astăzi simt că ar trebui să comentez din cauza stigmatului şi a concepţiilor greşite despre sănătatea mintală.

Cei care înțeleg afecțiunea mintală sau măcar comportamentul compulsiv știu că familia nu are nicio putere dacă membrul nu este minor. Oamenii care nu sunt conștienți sau care nu cunosc nicio experiență ca aceasta pot să judece și să nu înțeleagă că individul însuși trebuie să se angajeze în procesul de a primi ajutor indiferent de cât de mult încearcă familia și perietenii.

Înțeleg faptul potrivit căruia Kanye este un subiect supus critucilor pentru că este o persoană publică și acțiunile lui pot cauza opinii puternice și emoții. El este briliant, dar este și o persoană complicată care se confruntă cu presiunea de a fi artist și bărbat de culoare, care și-a pierdut mama și a fost nevoit să facă față presiunii și izolării, care sunt accentuate de tulburarea bipolară. Cei care sunt apropiaţi de Kanye îi cunosc inima şi înţeleg cuvintele sale, care nu reflectă intenţiile sale. Faptul că trăiește cu tulburarea bipolară nu îi diminuează sau invalidează visurile și ideile creative. Asta este parte din geniul lui, iar multe dintre acestea au devenit realitate. (…)

Noi, ca societate, vorbim despre a oferi compasiune problemei sănătății mintale în ansamblu, însă ar trebui să o oferim și persoanelor care trăiesc cu ea în vremuri în care au cea mai mare nevoie de ea. Rog fanii şi mass-media să dea dovadă de compasiune şi empatie pentru a trece peste asta”, a scris Kim Kardashian pe Instagram.

Ultima oră
15:46 - O mare victorie: Indexarea alocațiilor pentru copii în Austria încalcă legea UE!
15:30 - Marcel Ciolacu, replică la acuzațiile aduse de liberali ministrului Sănătății: Am să-i solicit lui Alexandru Rafila să-și ceară scuze că nu mai sunt 500 de decese pe zi (VIDEO)
15:23 - Marcel Ciolacu: Evaluarea miniștrilor, dacă dorim să trăim într-o țară normală, o face primul-ministru. Eu cred că România are nevoie de această coaliție (VIDEO)
15:21 - Acuzații grave, aduse la adresa lui Cătălin Zmărăndescu. Cum ar fi încălcat regulamentul de la Survivor România 2022
15:17 - Marcel Ciolacu, după întâlnirea cu ambasadoarea Franței: I-am transmis să facem din aderarea României la spațiul Schengen o prioritate în mandatul președinției franceze a Consiliului UE
15:11 - Motivul incredibil pentru care Jason Momoa și Lisa Bonet se despart după 16 ani. Totul a pornit de la vaccin
14:56 - Judecătorii australieni au motivat decizia de expulzare a lui Novak Djokovic. Argumentele lor
14:42 - Simona Halep, calificată în turul al treilea de la Australian Open după o adevărată demonstrație de forță. Finalista ediției din 2018 a cedat doar două ghemuri în partida cu Haddad Maia
14:42 - Florin Cîțu, semnal de alarmă în PNL. Liberalul, îngrijorat că Ministerul Finanțelor se împrumută la dobânzi foarte mari, iar investitorii își pierd încrederea în Guvern (surse)
14:37 - Un bărbat a murit, în timp ce era tras cu colacul pe zăpadă. Alte două femei au fost grav rănite