Laura Cosoi a devenit mamă pentru a doua oară. Vedeta a dezvăluit cum o va chema pe mezina familiei (FOTO)

Laura Cosoi a devenit mamă pentru a doua oară. Vedeta a dezvăluit cum o va chema pe mezina familiei (FOTO)
FOTO: Instagram: Laura Cosoi

Laura Cosoi a devenit mămică pentru a doua oară. În cursul zilei de sâmbătă, 15 august, aceasta și-a înștiințat fanii că surioara Ritei s-a născut și că ea și Cosmin Curticăpean au devenit părinți din nou. De asemenea, proaspăta mămica a și dezvăluit numele noului membru al familiei.

Ce nume a ales Laura Cosoi pentru mezina familiei

În mare zi de sărbătoare, mai exact de Sfânta Maria, Laura Cosoi a publicat pe Instagram o fotografie prin intermediul căreia și-a anunțat urmăritorii că a devenit mamă pentru a doua oară. În respectiva imagine, cea mică cuprinde cu întreaga ei mânuță degetul Laurei.

Ce nume a ales Laura Cosoi pentru mezina familiei

Vera

A post shared by lauracosoi (@lauracosoi) on

Vedeta a dezvălui și care este numele fetiței. Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean au decis să își numească cea de-a doua fiică Vera. De asemenea, vedeta a dezvălui că al doilea nume al fetiței va fi Maria.

Actrița a amenajat deja o cameră pe care cele două surioare o vor împărți. Ea a postat și primele fotografii cu locul cel mai special din casa ei. Aceasta a încearct să creeze un mediu în care fetițele să lege o relație strânsă, care să se mențină pentru toată viața.

Cum arată camera fetițelor Laurei Cosoi

Laura Cosoi a dezvăluit faptul că își dorea ca în camera Ritei, prima ei fetiță, să existe un loc și pentru surioara ei.

„Mi-am mai dorit că în camera Ritei să existe și un loc al surioarei ei. Sunt două fetițe, apropiate de vârstă și, chiar dacă cea mică va fi bebe și nu pot să o las acolo continuu, îmi doresc că Rita să fie conștientă mereu de prezentă ei. Poate nu va dormi acolo pentru început, dar uneori, când se va mai juca Rita în camera, vreau să stea și surioara mai mică acolo, să aibă locul ei”, a scris Laura Cosoi pe blogul persoanal.

Camera fiicelor Laurei Cosoi este un un loc vesel, nu neaparat copilaresc, potrivit personalității fiice sale în vârstă de doi, Rita, care te duce cu gândul la libertate și te aduce mai aproape de natură.

„Am vrut o cameră care să inspire ideea de libertate, călătorie și natura, un spațiu luminos, cald și feminin, unde există lucruri care te duc cu gândul la departe, dar și la foarte aproape, în zonele cele mai intime și duioase ale ființei noastre”, a mai spus ea.

Laura a ales predominant obiecte de mobilier confecționate din lemn de bambus, datorită faptului că este rezistent, exotic și frumos.

În camera fetelor ei, actrița din serialul „La Bloc” a pus și un obiect de suflet, lăsat moștenire din generație în generație: un scăunel alb.

„Revenind la scăunelul alb pe care-l poți vedea în fotografii, pot să-ți spun că a fost al bunicii mele, când era copil, apoi al mamei, apoi al meu și al Alinei și, iată, acum a ajuns la Rita și la sora ei. Inițial era verde și probabil că a schimbat multe culori de-a lungul atâtor generații, dar mama l-a vopsit în alb. Este un obiect de suflet, de care Rita este tare atașată. Îl va împărți cu surioara ei, cu care sper să aibă o relație la fel de frumoasă cum am eu cu sora mea”, a mărturisit blonda.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe