Laura Cosoi a povestit cât s-a îngrășat în timpul sarcinii. Cum se simte vedeta în ultimul trimestru

Laura Cosoi a povestit cât s-a îngrășat în timpul sarcinii. Cum se simte vedeta în ultimul trimestru
FOTO: Instagram: Laura Cosoi

Laura Cosoi se pregătește intens pentru momentul în care va deveni mamă pentru a doua oară. Vedeta se bucură de suportul soțului ei și al Ritei, iar recent le-a oferit fanilor mai multe detalii din ultimele trei luni de sarcină. Blondina a recunoscut că s-a îngrășat în cele nouă luni și a dezvăluit meniul pe care îl consumă zilnic.

Viața actriței Laura Cosoi s-a schimbat radical, în urmă cu opt luni, când a aflat că este însărcinată pentru a doua oară. Blondina se pregătește să aducă pe lume o fetiță și radiază de fericire. Micuța Rita va avea o surioară, iar familia lor va fi mai bogată cu un membru.

Cât s-a îngrășat în timpul sarcinii

Blondina este foarte aproape de momentul în care va aduce pe lume cea de-a doua fetiță a familiei. Laura se bucură de ultimele săptămâni de sarcină și le-a făcut fanilor câteva dezvăluiri din toată perioada frumoasă.

„Sunt deja la finalul celui de-al treilea trimestru și pot spune că acum mi-a fost mult mai ușor ca la prima sarcină. În primul rând, am luat mai puține kilograme decât prima dată. Cred că am 8, poate 9 în plus (…) Pofta de mancare nu prea am, adica mananc mai putina mancare gatita si mai multe fructe, legume, beau smoothie-uri facute in casa si mi se pare delicios sorbetul de lamaie!”, a scris Laura Cosoi pe blogul personal.

Laura Cosoi nu renunță sport nici în ultimul trimestru

Blondina are un corp de invidiat, chiar și în ultimul trimestru de sarcină, când multe femei poate că nu ar fi mândre de silueta lor. Actrița a recunoscut că a apelat sport pentru a se menține în formă, dar și pentru a se simți mai bine odată cu venirea ultimelor trei luni de sarcină.

„Fac exerciții, aș putea spune, mănânc multe fructe, beau lichide. Nu am schimbat nimic. Nu mă simt umflată și nu rețin apă, deși beau multă, nu am arsuri și pot să mă mișc cu multă ușurință pentru treburile obișnuite. Sport însă nu am făcut în perioada aceasta, cu atât mai mult cu cât au apărut și contracțiile”, explică vedeta cum se menține în timpul sarcinii, potrivit sursei citate anterior.

Fiica cea mare, Rita, a reînceput creșa

Laura Cosoi a povestit că micuța Rita, fetița ei cea mare a reînceput creșa, după pauza impusă de măsrurile de siguranță din pandemie. Vedeta și soțul ei au cântărit situația și au decis să o lase pe micuță să meargă la creșă, pentru a socializa cu alți copii.

„O schimbare in aceasta perioada e ca Rita a reinceput cresa. Am cantarit bine alternativele, am tras aer in piept si am spus „Cu Dumnezeu inainte!”, sa ne vegheze, sa fie totul bine. Ne-am gandit ca, daca nu o ducem acum, nu prea mai avem cand, iar pauza este prea mare pentru binele ei. Avea nevoie sa mai socializeze si cu alti copii, sa-si mai fortifice imunitatea. Si dupa parerea noastra, acum era singurul moment posibil. Asa ca in fiecare zi avem program: dimineata, pe racoare, merg cu Rita in parc cateva ore, apoi merge la cresa, mananca pranzul, iese in curte cu copiii, se joaca, iar dupa aceea o luam acasa si dupa-amiaza o petrecem impreuna. Practic, doar cateva ore pe zi le petrece acolo, dar importante pentru contactul cu alti copii”, a povestit Laura Cosoi pe blogul personal.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe